Wednesday, June 15, 2011

WW : Light Trails

My first ever trial for a Light Trails photography...
Masih banyak yang perlu dipelajari.
Kepada yang berminat nak tahu lebih lanjut, boleh cuba baca Apa itu Light Trails


McD Nilai Square Light trails




Nilai Square highway light trails

39 comments:

  1. dr..next time amik gambar sunset n sunrise pulak..

    ReplyDelete
  2. nais~
    cari spot yg menarik la Dr
    baru gamba lagi cun

    ReplyDelete
  3. ni kira projek time .. mommy ziyyad berpantanglah ni .....

    ReplyDelete
  4. huhuuh...lom ade snapang lagi..jadi xnak blaja dulu..hehehhe..nnt ade bru blaja..hehe

    ReplyDelete
  5. bila nak ambik gambar saya plak?

    ReplyDelete
  6. tembak jangan tak tembak....

    nice pic..!!!

    ReplyDelete
  7. mak aiii...doc.. u were absolutely superb...terpegun sy tgk semua lampu tue huhuhuhuhhh

    ReplyDelete
  8. Light trails tuh...sy suka snap gambar.tp light trails je blm ada minat nak main lg (sbnrnya xberpeluang lg)sbb kena guna tripod n kena kuar mlm2. takuutttt..nnt hubby marah :P

    apa2 pun..nice pic!

    ReplyDelete
  9. Kalau senapang canggih hasil mestilah tepat can sharp...

    ReplyDelete
  10. practice makes perfect - kata orang tua2...

    :D

    ReplyDelete
  11. berbangga (^_^)
    kerana cik suha juga di nilai hehe

    ReplyDelete
  12. dah mcm kat kl plak gua tgk..

    ReplyDelete
  13. cantik, lepas ni boleh ambik gambar sunset.cik ina suka nengok, cam best je

    ReplyDelete
  14. walaweh...teknik menembak penuh kesan...huhuhuhuhu...jalan camni ,dpt merempit syok ni...hahahahhahahha..........

    ReplyDelete
  15. Sallam Dr,

    Tembak dengan pistol air boleh tak Dr,
    gambar yang chantek gila begini.
    memandangkan nak beli senapang gajah tak berapa mampu lagi nih..hehe.

    ReplyDelete
  16. guna HDR utk light nie pun best!

    ReplyDelete
  17. Dr,

    dekat paka,ganu,kawasan petronas tu pun cantik gak view diaa..suke sgt tgk!

    ReplyDelete
  18. okeh da bomb..nanti saya baca..emm kalau nk ke bndar tu jauh sikit le,mersing dlm 30 min.k.tinggi 40 minit...tp tg leman ni selalu jadi karnival GP joran...sorry baru smpat dtg..sibuk sikit...

    ReplyDelete
  19. ni yg jelez niiiii....
    nk kamera mcm doc jugakkkk.....

    ReplyDelete
  20. Teringat masa belajar kat uitm...paling suka ambil gambar ( sebab mula tau ) light trail ni la, guna B stop...tapi dulu SLR je...belum ada DSLR lagi....

    ReplyDelete
  21. gudjob pakcik!

    kalau masuk fotosop, boleh enhance colour n contrast lagi ni.

    tetibe rasa nak buat jugaklah menggunakan kamera chap ayam saya. hikhik!

    ReplyDelete
  22. CANTIK....MUNNA KLU AMBIL GAMBAR MAIN SNAP JE.... JANJI ADA RUPA DAN TAK BLUR...LAGIPUN KAMERA KOMPAK JE...

    ReplyDelete
  23. aku nak pinjam duit ko nak beli DSLR..ko bg tak?

    hehe...

    ReplyDelete
  24. hah..mesti ambik dari
    station minyak tu yek..

    cantikkkk :)

    ReplyDelete
  25. sangat2 santek!!!!!!
    doktor bila nak menembak sama2

    ReplyDelete
  26. wow wow wow...sangat cantik dan memang cantik sangat!!!!!!

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...