Monday, June 13, 2011

Sekitar Majlis Akikah Zayyan

Alhamdullilah..selesai sudah majlis akikah Zayyan semalam...
Penat..tapi puas hati.

Kepala Zayyan masih belum di botakkan...ekekeke
Tunggu lah..maybe dalam minggu ni akan di cukur licin..

set menggunting rambut

kumpulan marhaban/berzanji/selawat Kampung Batang Benar.

zayyan yang syiok tido dibuaikan mommy, sambil mendengar irama merdu marhaban :)

3 buku dibuka daaa..patutlah lama dekat sejam lebih..siap ada lagu dalam bahasa Melayu lagik :P

sesiapa yang nak gunakan khidmat kumpulan ni, sila hubungi aku. Terbaik ! ekeke

selesai marhaban/berzanji, maka acara wajib setiap kali majlis akikah : acara rebut goodies/cikidis. Acara yang dikhususkan untuk kanak kanak turut melibatkan penglibatan orang dewasa juga, tanpa sedar!  :P

family aku dari JB pun turun Nilai bagi memeriahkan majlis. Ziyyad beria ia nak ikut atuk balik JB !

Acara makan makan dimulakan oleh kumpulan marhaban/berzanji.

 
Blogger Nurkass  bersama sama mommy

Blogger Ati Masrif mendukung Zayyan.

Yang baju belang tu husband blogger Ati Masrif. Yang dukung baby tu pun rasa rasanya blogger jugak :P


Terima kasih kepada blogger yang datang..
Yang tak dapat datang, tak mengapa...Insya Allah ada rezeki, kita boleh berjumpa.






41 comments:

  1. ohww meriahnya...maap tk dpt menghadirkan diri..blogger yg dukung baby tu sudah tukar nickname kah? semoga zayyan and ziyyad jd anak yg soleh ye...Amin

    ReplyDelete
  2. Rugi makcik tak dapat hadir. Bagaimanapun, syukurlah semuanya berjalan lancar.

    ReplyDelete
  3. aku nampak tangan mak2 budak yang cekut cekedis.. hihihi!!!

    ReplyDelete
  4. Maaf tak dapat datang. Kena tunggu majlis utk adik Zayyanlah pulak hehehe

    ReplyDelete
  5. ish meriah bebenor majlis ni. tahniah DZZ and MZZ.

    ReplyDelete
  6. Meriah sungguh majlis tu.

    First time tengok org rebut goodies cara mcm tu. Ingat kertas order makanan kat kedai tomyam hahaha

    ReplyDelete
  7. alhamdulillah..semuanya berjalan lancar doc..tahniah atas penganjuran majlis yang penuh dengan keberkatan ini...

    ReplyDelete
  8. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  9. nanti biar AKAK gB pulak dukung Zayyan okeh!!

    ReplyDelete
  10. pakcik punya adik da kawin.saya bujang.

    ReplyDelete
  11. meriahnya majlis... smlm dah elok2 plan nak ke majlis zayyan, terpaksa bawa mak menziarah atuk sedara yg sakit pula.. takde rezekilah nak tgk si comel yg berdua tu..

    ReplyDelete
  12. tahniah DD sbb majlis berjalan lancar..eh,anak bapak upenye...muke same hihihi...

    ReplyDelete
  13. Kakak tunggu adik Zayyan pulak. Masa itu buat di JB, kakak dapatlah join. Tunggu 3 tahun lagi ke?

    MommyZZ dah cute balik ye....

    ReplyDelete
  14. Alhamdullillah..dah selamat yer majlis cukur jambul Zayyan.. Meriahnyaa..tgk.. :)

    ReplyDelete
  15. comel Zayyan..geram nk dukung jugak..ehehe

    ReplyDelete
  16. nnt raya kalau ZZ balik jb dtglah umah auntie ya..rumah tok ZZ dgn umah auntie sebelah taman ajer..hehe

    ReplyDelete
  17. meriah.syukur Alhamdulillah semuanya berjalan lancar. Muka doc ngan ayah samalah.

    ReplyDelete
  18. syukur dah selesai .. nampak meriah dan berwarna warni.

    ada gulai kambing lagi tak ?

    ReplyDelete
  19. e eh, tak pernah tgk rebut jajan cmtu. Bkn tabur2 kah dgn syiling?

    ReplyDelete
  20. ishk.

    x dpt jumpa ziyyad!

    boypren sayeeeeeee

    ahahahhahahaha

    ReplyDelete
  21. alaaaa... jelesnya dpt jajan... nak juga. wah.. ati masrif dpt dukung baby..

    ReplyDelete
  22. tahniah dan alhamdulillah sudah pun selamat...kak ida tk dapat hadir..semalam kena keja..sebab sbtu dah balik melaka..seronok tenguk ada geng blogger dapat hadir..jelesnya..

    ReplyDelete
  23. meriah sungguh majlis.. tahniah...

    ReplyDelete
  24. alhamdulillah.. dah selamat kenduri zayyan ye

    ReplyDelete
  25. set berandoi yg canggih...!!
    klu org nogori...guna kain batik lepas..diikat dan dihias...teringat masa anak kaklong buat majlis ni dulu...

    ReplyDelete
  26. selamat sudah... penuh keberkatan untuk zayyan

    jeles nengok zayyan lena dalam dakapan Kass

    ReplyDelete
  27. saya telek, telek lagi..

    tengok lauk apakah yg dihidang, hehehhe

    ReplyDelete
  28. baru sedar guna tema coklat

    senyuman dz dgn ayah sama jer

    mak datok...besaqnya ai dlm pic tu..hahaha~

    ReplyDelete
  29. alhamdullilah..
    semuanya berjalan dengan lancar..

    dan sangat2 jeles gitu sbb blogger ada yang attend... lagi2 depa dapat dokong di zayyan..

    doktor.. jb area mana???
    habaq mai

    ReplyDelete
  30. cik suha dok nilai je,stadi usim (^_^)
    tp segan nk gi hehehe lgpon xpenah tego or leave komen kt cni..nnti kalo tripple Z,cik suha nk join la..bleh?hehe

    ReplyDelete
  31. alamak, rugi tak dtg masa majlis..tak dpt rebut coklat..hehe
    beso nye gambo..malu la pulok..hehe..thanks ye doc atas jemputan..kirim salam ngan mommy zz..

    ReplyDelete
  32. assalamualaikum doc...

    jalan kat batang benar tue dah sesak semenjak ada LEKAS kan huhuhhhhh

    ReplyDelete
  33. meriahnyerrr...zayyan pun x meragam mase bacaan marhaban 2...alhamdulillah...

    ReplyDelete
  34. alhamdulillah selesai sudah majlis ye..doc...

    ReplyDelete
  35. vahh ader blogger siap 'pis' lagikk.. ihiks

    ReplyDelete
  36. marhaban diajar masa darjah 4 sekolah ugama dulu...saya tak sempat belajar..

    maaf tak boleh datang...
    :)

    ReplyDelete
  37. sorry lah tak leh datang. dah plan dgn hubby, tp kenduri sedara tu tak leh elak.

    ReplyDelete
  38. sorry tak dapat datang..
    comel betul zayyan..sedap tgk dia tido

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...