Friday, June 10, 2011

Peta Ke Rumah Nenek Zayyan & Ziyyad

Ni peta ke rumah nenek Ziyyad & Zayyan untuk majlis akikah Ahad ni..
Klik sini untuk Entri Jemputan Majlis Akikah

Apa apa hal, boleh call nombor ni, no problem, boleh datang petang-petang just for makan2 pun okey, no hal :)
 
019 -3828278 (daddy)      013 3650783  (mommy)

48 comments:

  1. Kalau makcik sesat ke Nilai, bolehlah makcik singgah nanti. :)

    ReplyDelete
  2. Wah.. doc dah siapkan peta. Kalau kakak dekat rasanya boleh pergi. Jauhlah doc lagipun masa itulah nak hantar anak balik asrama. Mesti kena masak-masak sikit buat bekal kan....

    Doa kakak moga majlis berjalan lancar...

    ReplyDelete
  3. dah ada peta nampaknya...

    kalau ada kesempatan insya Allah sampailah kami..

    ReplyDelete
  4. cantiknye lukis peta tu... kompen tak sesat la.. hehee..

    ReplyDelete
  5. Saya pergi majlis ni dan emak Adam pergi Nilai 3 hehehe

    ReplyDelete
  6. kakcik - lepas gi majlis ni, kakcik boleh shopping2 kat nilai 3..dah dekat sangat tu..ekekek

    ReplyDelete
  7. RatuKebaya - Insya Allah..kalau ada apa apa hal, just call no henfon tu ya

    ReplyDelete
  8. Semoga semua majlis berjalan lancar...

    upload gambar nanti ye..?

    ReplyDelete
  9. ader tema ke??
    insyaALLAH kalo takda aral...saya pun kat putrajaya je...hehe
    kalo takleh datang minta mahap la zayyan ek..hehe :P

    ReplyDelete
  10. Ayuraza - ada tema...temanya Cacamarba! ekekekeke...takpe, kalau ada kelapangan, dtg lah

    ReplyDelete
  11. owh dah ada peta..
    saya baru email doc td.hehe..
    insyaAllah..

    ReplyDelete
  12. nurkass - dah baca email tu...:P

    ReplyDelete
  13. ati masrif - kak ati, rumah color kuning cair, bumbung maroon..senang cerita, kalau sampai aja kat masjid Kg Batang Benar/Sekolah Rendah tu, tunggu situ pun takpe, saya datang jemput..dah dekat dgn rumah dah..lebih kurang 1km aja masuk ke dalam..

    ReplyDelete
  14. semoga majlis akikah zayyan berjalan dgn lancar ye....

    ReplyDelete
  15. Doc, kalau ada kesempatan Insyaalah.Pasal cheese tart tu tak de post lah. cik ina jual orang terdekat je. Tak de rasa orang jual cheese tart by post kot.cik ina agak je.
    Semoga majlis doc berjalan lancar dan diberkati .Aminn

    ReplyDelete
  16. sonang yo...dah ponah lalu kot...!heheheh!!

    ReplyDelete
  17. tak dapat pergi.terima kasih atas jemputan tu doc..kirim peluk cium je lah kat dua hero kecik tu ye doc..hihi

    ReplyDelete
  18. No amik no tepon DD & MM je la..mn tau balik raya nnt kita leh jumpa hehehe...

    ReplyDelete
  19. tak dapat pegi :-(

    moga majlis berjalan lancar dan selamat semuanya...

    ReplyDelete
  20. eh...naik komuter pun bolehlah kan..tp x dpt hadir..

    moga majlis berjalan lancar..amin..

    ReplyDelete
  21. kaklong - kalau sonang, sonag sonangkan lah diri tu datang yo..ekekeke

    ReplyDelete
  22. cantik map ni..
    nnti doc leh tolong buatkan satu utk majlis kat uma MDT thn depan :D

    semoga majlis berjalan lancar..MDT tak dpt datang..kirim salam pada mommy ziyyad :D

    ReplyDelete
  23. wah..mcm jemput datang kenduri kawin.. hehe..

    doc, jauh sgt der nilai.. kalo dekat, tingin jgk nk tgk bby baru.. ;-)

    ReplyDelete
  24. nak p ke tak...nak p ke tak...hehehe =) teringin nak jumpa ziyyad yg comel..hehehe

    ReplyDelete
  25. maaf yer DZZ, kite tak dpt hadir.
    berada di lembah yg bukan lembah klang.
    agak jauh jugak la....

    ReplyDelete
  26. Moga perjalanan majlis berjalan dengan lancar.. :)

    ReplyDelete
  27. dah ada peta ni.. klu ada kesempatan InsyaAllah.. tp klu tak sampai tu minta maaf awal2 yer.. kirim salam utk mommy ziyyad.

    ReplyDelete
  28. daddyziyyad...jauh bebenor la wat majlis 2....da la ade moter jer...hehehehe....oleh itu,ika doakan semoga zayyan sihat selalu dan menjadi anak yg soleh pd mommy n daddy nyer...=)

    ReplyDelete
  29. saya harap stamina saya bagus pada hari itu!

    ReplyDelete
  30. moga majlis berjalan lancar

    hari ahad hanta anak balik asrama la, insyaallah kenduri khatan mereka nanti la pulak...hehehe

    ReplyDelete
  31. Kambing 2 ekor...fuhhh..terbayang dopan mato. Ate kalo dtg bahaya doc, maklumlah 'kaki mkn kambing'. Di mana ada aqiqah di situ ada Ate ;).Tapi sayang, Ate kena keja ari Ahad ni..:(.

    ReplyDelete
  32. salam..sy dh kembali....:)

    oh pttlah baca kt blog gb dia nk g umah nenek ZZ..rupanya ada kenduri..

    ReplyDelete
  33. wahh,,kambing,,

    nway tahniah atas baby tu n mga maj|is berja|an |ancar

    ReplyDelete
  34. amin..amin...

    semoga ramai kawan2 kita yang hadirkan diri,.

    doktor.. ini untuk kamu

    http://ruhayurazali.blogspot.com/2011/06/doktor-daddy-ziyyad-tanya-citarasa.html

    ReplyDelete
  35. Rasanya mcm tak dapat p lah... apa2 pun semuga berjalan lancar.

    ReplyDelete
  36. alahai ahad pun kami still kena kerja..
    skang tgh kerja malam,kalau tak, bole makan kenduri..huhu
    tahniah yer..:)

    ReplyDelete
  37. dah selamat botak si baby? mesti encem(,")

    ReplyDelete
  38. alamak Daddy!! maaf!!! sy miss jemputan ni... sorry sesangat. hari ni dah hari senin saya baru baca. hu hu hu (sebenarnya kat rumah saya, tak dak pc. laptop haritu dah let go. broke)... hu hu hu

    anyway, sy hrp majlis berjalan lancar ya, thanks Daddy sebab sudi jemput maksu.

    ReplyDelete
  39. Assalamualaikum Dr.

    Saya pun miss gak jemputan ni,
    mintak maaf bebanyak yee,
    kalau tak, boleh gak sampai ke
    rumah nenek Ziyyad dan Zayyan.
    nampak gaya kena tunggu majlis
    akikah anak yang ketiga plak lah.
    InsyaAllah.

    ReplyDelete
  40. i tak abis pantang lagi, mak tak bagi keluar rumah.cam ne nak pegi?

    hopefully everything goes well ya!

    ReplyDelete
  41. assalamualaikum doc..

    sy dtg berziarah di tengahari isnin ini...mesti eknduri berjalan lancar kan..alhamdulillah

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...