Monday, June 20, 2011

Ganas ke Cik Ina Do Do Cheng???

Tadi jawab SMS mommy...aku taip :

"lagi dua bulan stat makan pil ya. i "


Mommy reply:

" i apa? Sila smbg utk habiskan ayat anda "


Aku jawab balik:

"tertaip le..nasib baik tak tertaip nama pompuan"

Mommy reply:

"if taip nama pompuan, alamat 4 tyr keta u kena slash n cat dia pula kena gosok dgn berus dawai. ngeeee... i ajak cik ina do do cheng tlg i buat "


Motip nak ajak Cik Ina DoDo Cheng ???


ps: begitu besar pengaruh blog..muakekekekeke...

~entri hari ini ialah entri orang yang ketandusan idea, so SMS pun menjadi bahan~

60 comments:

  1. nasib mmg baik just tertaip i..kan...

    ReplyDelete
  2. mommy ZZ.. jangan risau.
    ai pun boleh besengkongkol menggores kereta beliau tanpa ragu2...
    ngeh!ngeh!ngeh!

    motip - perkataan cik ina dodo cheng tu ada aura mafia hongkong taw!

    ReplyDelete
  3. mesti tersedak2 cikinadodocheng tu.. :D

    ReplyDelete
  4. KSWSK - miahahhaa..kalau tertaip nama Milah ke..Leha ke....naya!

    ReplyDelete
  5. Kakngah - mafia rupa rupanya kakngah ni...ekekeke

    ReplyDelete
  6. akibat tu mmg patut pun..hehe..
    eh..perasan gak nama blogger tu tapi tak pernah gi blog dia..nak terjah lah..

    ReplyDelete
  7. Nurkass - gi la terjah blog cik ina tu...best!!

    ReplyDelete
  8. hahaha..kalo kita..bukan caras kete je..caras sekali ngan tuannya..muahahaha :P

    aah..penagruh besar kan...haha..hati2..mem dah ader geng tuh..:P

    ReplyDelete
  9. mommy ziyyad pun follow kak ina's blog jugak ker..

    ReplyDelete
  10. Ayuraza - ekekeke...mommy suka baca blog cik ina tu

    ReplyDelete
  11. Cik Pah - blog u pun dia baca...memang lawak lah cik pah dia kata :P

    ReplyDelete
  12. Mommy pun dah jadi kawan baik Cik Ina, ya? :)

    ReplyDelete
  13. rasanya cik ina do do cheng mesti sanggup memberi kerjasamna dgn mommy ...

    ReplyDelete
  14. kakcik - dia nak sangat jumpa Cik Ina tu..ekekeke

    ReplyDelete
  15. tasekM - matilah i....mommy tag team dgn cik ina & tasek M....miahahhaa

    ReplyDelete
  16. munna - kita tunggu komen cik ina...keh keh keh

    ReplyDelete
  17. uncle tengok cik ina berimejkan 'manja'

    haha...

    ReplyDelete
  18. nasib baik tayar 4 je
    kalau angkat terus timbang kati?
    hehehehe....tak ke baik punya!!!!

    ReplyDelete
  19. pengaruh cik ina do do cheng mmng kuat ...die tu kakak kawasan skang ni(utk kelab isteri perkasa)...huhuhuhhhhuhu...i....for ina....keh.keh..keh...

    ReplyDelete
  20. haha~~tak pepasal nama makcik kena petik~~

    ReplyDelete
  21. hihihi. tk psl2 cik ina yg kena kalo keta daddy ziyyad ada calar esok. hihi

    ReplyDelete
  22. Memang cik ina ganas, sapa suami yang menduakan isteri ,cik ina boleh tolong pelangkungkan. sila lah kalau berani.mommy ziyyad, cik ina sedia berkhidmat, sebut je perempuan tu sapa, cik ina boleh settle.

    ReplyDelete
  23. hahahahhahaha....saboooo sabooooo..

    ReplyDelete
  24. Hehhee....2 bulan lagi strat makan pil...nak tanya, antara pil, suntik dan implan..mana yg terbaik..hehehe...kit tu beli kat Penang, apa nama kedai dia tah...ada dia advertise dalam majalah perajurit...

    ReplyDelete
  25. klu akak pun cuak.. boleh masukkan cik ina dlm list ni.. he..he.. klu ada apa2 yg tak patut berlaku senang nak cari geng.. ha..ha..

    ReplyDelete
  26. tulah akibat tersalah taip,haha...pernah dgar nama tu..tp belum pernah berkenalan lagi,so mommy ziyyad hebat gak boleh kenal peribadi blogger ye...mungkin penulisan dia brutal sikit kot :)

    ReplyDelete
  27. doc,... pagi tadi akak masuk ke sini, tapi blog ni ada ancaman malware la... skarang ok lak


    hahahaha.. akak pun nak join cik ina gak!!!

    ReplyDelete
  28. saya pon selalu tersalah tekan. haha.

    ReplyDelete
  29. doc...sib bek tak typing error 'lap u' kan...

    ReplyDelete
  30. Terer kan CIk Ina... MommyZZ pun kenal dia juga. Kakak tumpang senyum :)

    ReplyDelete
  31. cik ina do do cheng mmg ganazzzz..takut..huhu..

    DZ..sy xleh bukak blog bro thru google chrome..tp thru IE boleh pulak..huhu..sib baik..

    ReplyDelete
  32. hahhahah cik ina do do cheng .. sedap gak tuu .. dah popular dahhhh :))

    ReplyDelete
  33. Cik Ina Do Do Cheng jugak jadi mangsa... heheee..

    ReplyDelete
  34. kak ina buat part time jadik bouncer blog ke skang ni???
    caya lah kakkk!
    ekekekeek

    DZ : bertabah lah ye...
    wakakakaka

    ReplyDelete
  35. sian kucing tuh...huhu~

    usik mengusik...bawa bahagia
    tak gitu ...DZ :)

    ReplyDelete
  36. singgah lepas berbuka.

    alhamdullilah.
    dah sattle masalah malware.

    tahniah doktor

    ReplyDelete
  37. sms pun jadi entry punya makna besar. Sekali-sekala gurau senda semarakkan kasih sayang walaupun hanya dgn sms. kalau serius aje.. bosan. ini pun tips utk suami isteri.

    ReplyDelete
  38. baru boleh masuk blog DZZ...tadi kena malwer babycute,mcm YB punya...

    ReplyDelete
  39. he he tak pasal2 cik ina do do cheng yang kena..

    ReplyDelete
  40. ekekekkeke

    saye bole join kalo kak ina DDC nak carik partner in crime :))

    ReplyDelete
  41. salam kenal,
    peempuan mmg sensitif ....satu huruf kadang2 membawa 1001 makna

    ReplyDelete
  42. Cik Ina .. baanyak peminat ooooo

    ReplyDelete
  43. hahahha kak ina dodocheng ni dulu sbnrnyer ahli CSI.....kelakar la mommy....so sweet.....

    ReplyDelete
  44. hahaha!! nasib baik ko tak salah taip...

    ReplyDelete
  45. seb baik mommy tak sebut nama GB! heheh!

    ReplyDelete
  46. nak slash tayar..wah ganas nih....

    ReplyDelete
  47. Daddy ZIyyad,

    try test water nampak..

    ReplyDelete
  48. hoooo..alhamdulillah dh boleh masuk..kena demam malaria la blog DD hehe..ade No ato email pd DD dlu..lamanya menyepi??..anak2 pe kabo

    ReplyDelete
  49. salam doc..
    senyap jek..ziyyad n zayyan sihat?
    fiza sihat..

    ReplyDelete
  50. oo bro lu ada scandal ke ngan cikinadodocheng tu...?har har...

    ReplyDelete
  51. Wow! Macam ada komplot pula di belakang awak ya? Bahaya nihhhh... hahahaha


    Kalu KUDA baca, KUDA pun bantai gelak...!

    ReplyDelete
  52. doc kena mintak talian hayat kt SY jerrr.. ikiki

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...