Saturday, May 14, 2011

mungkin kah kena berhijrah ke negara WP?

semalam blogspot meroyan, tak leh nak buat new entry, tak boleh nak post comment...

maka semalam pun kami ber blog di FB..ekekekeke

hari ni, Sabtu 14 May, blogspot dah OK...sekali komen-komen untuk entri hari Khamis 12 May habis hilang da.....ingatkan blogspot saja nak pedajal blog aku ..hahaha..rupa rupanya ada juga yang terkena...

GB pun terkena!

28 comments:

  1. bukan kamu sajalah..sy punya entri blogspot pulun terus..komen kat entri sebelomnya pon dia colek sekalikk..tensen guaaa..

    ReplyDelete
  2. Cik Betty - hahahah..so semalam memang kami berkampung dalam FB berbalas mesej..ekeke

    ReplyDelete
  3. kalau WP pun meroyan amacam .. nak hijrah kemana pulak.. hehehe.

    orang pun kekadang sakit jugak kan.. takkan baru blogger batuk sikit dah nak pindah ke tpt lain.. ye dak..
    hahaha..

    ReplyDelete
  4. lepas tu,entry scheduled semuanya tak ikut schedule, grrr!!!


    psst, apa nama samaran doc dkt FB, nak cari sat gi buleh?

    ReplyDelete
  5. saya kurang menjelajah minggu ni..jadi macam tak terkesan sangat blogspot tak ok.. :P

    ReplyDelete
  6. Semua blogger yang guna Google blogspot memang semua kena. Wordpress dan yang guna host sendiri, saja yang ok.

    Takpa. Itu perkara biasa jer tu. Technical error.


    “SALIH YAAKOB tu minum kopi apa?”

    ReplyDelete
  7. komen kat n3 akak pun byk yg hilang...sedih gak le

    ReplyDelete
  8. rileks. google nak bagi can kat fb tu. hahah!!

    btw, best gak berkampung kt fb. hahaha!!!!

    ReplyDelete
  9. nasib baik 3 comments je kat situ..sedih gak..hopefully diarang masih sudi mengomen kann..

    ReplyDelete
  10. kita pun terkena juga..

    sekali blogger auto republish
    n3 hari tu...

    ReplyDelete
  11. doc, ingatkan makcik je pikir nak berhijrah ke wordpress, rupanya doc pun pikir yang sama.jom kita pindah. Kita kena wat backuplah takut je ngan blogspot ni, takut dia pedajal, gambar plak hilang ini baru komen.

    ReplyDelete
  12. saya guna disquss, alhamdulillah komen seme slamat.. :) lgpun byk hr gak x update belog..

    ReplyDelete
  13. sama ngn farhan...
    sedih...emmm
    xpelah...dia suruh post lagi kot..hehehe

    ReplyDelete
  14. saya rasa semua entri dan komen pada hari tu semua lesap.

    kat wp tak boleh letak follower, itu yang malas nak berhijrah tu. sayang dengan follower yang dah ada.

    ReplyDelete
  15. rasanya blogspot nak melayang minda dengan semua komen kita kot hahahahaaa

    ReplyDelete
  16. ardzmarn - kalau WP pun meroyan, gue terus tak ber blog! ~haha

    ReplyDelete
  17. MasZuber - yup..rupa rupanya semua pengguna blogspot terkena..haha

    ReplyDelete
  18. Norh - haha..bagus la macam tu..tak perasan pun kan..

    ReplyDelete
  19. Azieazah - harapnya technical error ni tak berulang..dan tak lah sampai ke tahap habis hilangkan semua entri!

    ReplyDelete
  20. entry i hari khamis dah published tp masuk balik dalam scheduled entry.komen pun lesap sekali.
    geram tau!

    ReplyDelete
  21. wp pun dulu ada masalah juga,mungkin sementara je benda free la kata kan..:)

    ReplyDelete
  22. Ate yg kononnya berhibernisasi pun terkena getahnya :)

    ReplyDelete
  23. YAlah...aku pun kena jugak...hehehehe

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...