Monday, May 16, 2011

MommyZiyyad...Happy Anniversary

Sepatutnya entri ni keluar hari Jumaat lepas, 13 May, hari di mana pengguna blogspot seantero dunia berdukacita 

Pentingnya entri ni bagi aku, jadi aku nak publish jugak hari ni..aku tak kira...nak publish jugak..  :P


To my beloved wife, happy anniversary
We have gone through a wonderful 5 years
Blessed with a healthy active Ziyyad, and Insha Allah, next week Zayyan is our new family member.

60 comments:

  1. Alhamdulillah 5 tahun sudah mengharungi alam penuh warna-warni. tahniah kerana dah punya Ziyyad dan akan muncul next week another one.

    Happy anniversary dari kakak!!...

    ReplyDelete
  2. alhamdulillah... dan tahniah.. sudah 5 tahun menempuh kehidupan bersama suami isteri.. semoga terus dilimpahi rezeki dan kekal hingga ke akhir hayat amin...

    ReplyDelete
  3. Happi annibeseri Doc .....
    Dipanjangkan jodoh hingga ke ahir hayat... bahagia selalu ...

    ReplyDelete
  4. Alhamdulillah.. Tahniah yer.. semoga kehidupan kalian sekeluarga terus diberkati dan dirahmati olehNYA..

    ReplyDelete
  5. tahniah for both of u..sy pon bakal dpt anak buah baru nest week..

    ReplyDelete
  6. semoga bahagia hendaknya dr ziyyad sekeluarga...ameen

    ReplyDelete
  7. Semoga berbahagia sepanjang usia. :)

    ReplyDelete
  8. happy anniversary.
    DZ mmg tembam dari dulu...hihiiii

    ReplyDelete
  9. Happy Anniversary doc!!..semoga rumahtangga doc kekal ke syurga..Amin..:)

    tak sabo nk tengok the new baby boy...nnt cepat2 upload gambo doc..ehehe...

    ReplyDelete
  10. SELAMAT ULANGTAHUn PERKAWINAN DD & MM Ziyyad ya,, semoga kalian sekeluarga panjang umo, murah rezeki, sihat tubuh badan, hidup aman bahagia hg akhir hayat..semoga segala amalan direstui, dirahmati dan diberkati ALLAH SWT..juga semoga berjaya dunia akhirat..amin..

    ReplyDelete
  11. selamat ulangtahun doc :D
    semoga kalian berdua kekal bahagia hingga ke akhir hayat..

    usia perkahwinan 5 thn..MDT dah ada anak 3 org..ekspress rakyat :P

    ReplyDelete
  12. hepi enebeseri dok....

    sama2 tembam...
    heheheh!!

    ReplyDelete
  13. hepi anniversary bro!! aku tumpang hepi utk ko...semoga kekal bahagia hendaknya...

    ReplyDelete
  14. alhamdulillah..
    hepy anniversary to both of you..
    semoga kalian sekeluarga sentiasa bahagia ke akhir hayat..

    ReplyDelete
  15. alhamdulillah doc...

    semoga kasih sayang kalian berkekalan sehingga ke pintu syurga..ameennn...

    ReplyDelete
  16. Salam dan happy anniversary doc.

    Semoga terus kekal bahagia sehingga ke akhir hayat

    ReplyDelete
  17. Anak2 saya semua keluar lebih cepat dari jangkaan.

    Mungkinkah Zayyan juga begitu? Apapun selamat meningang cahaya mata kedua.

    ReplyDelete
  18. haapy anniversary doc.

    nak tanya 1 soalan boleh??
    ada cara untuk mengatasi baby lahir cepat dari due date tak?? cam anak2 YB, semua keluar cepat dari janggkaan. lari target YB kehkehkeh!!!

    ReplyDelete
  19. moga terus bahagia dan tabah

    ReplyDelete
  20. epi anniversary doc n mem..
    amboiiii dah ader nama ek?? bes2..tak sab..eh macam anak sendiri pulak..hehe :P

    ReplyDelete
  21. doc...
    semoga selamanya bahagia...amin....
    utk MZ...semoga selamat melahirkan....

    ReplyDelete
  22. happy anniversary..

    amik award dari akak ni..

    http://yan-yanjournal.blogspot.com/2011/05/best-friend-award.html

    ReplyDelete
  23. semoga kasih syg antara daddy & mummy ziyyad berkekalan hendaknya. amin.

    ReplyDelete
  24. alhamdulillah tahniah...happy 5th wedding anniversary buat dr dan isteri semoga kekal bahagia hingga ke akhir usia..amin.:)

    ReplyDelete
  25. selamat ulangtahun yg kelima.... alhamdulillah ..semoga bertambah bahagia ...

    ReplyDelete
  26. happy anniversary to both of u....

    ReplyDelete
  27. Happy anniversary buat daddy dan mommy :)

    ReplyDelete
  28. sweet sangat.........
    eppy annyversary daddy ziyyad ngn mommy ziyyad...
    tak sabar nak tunggu new baby pulak....

    ReplyDelete
  29. TERIMA KASIH SEMUA KAWAN KAWAN YANG MEMBERI UCAPAN...TERIMA KASIH KERANA MENDOAKAN KAMI..

    ReplyDelete
  30. KakNgah - kelahiran bayi ni tak boleh dihalang..kalau dah nak keluar, ia keluar juga..ekekeke

    ReplyDelete
  31. Barakahallahhulakumawabarakalik...versi maher zain
    muga jodoh berkekalan dlm kebahagiaan hingga di akhirat kelak aminnn..

    ReplyDelete
  32. enibeseri kita dekat2 je... mekchu 20 may.. semoga berkekalan selamanya... amin..

    ReplyDelete
  33. Happy anniversary to mommy and daddy ziyyad..

    ReplyDelete
  34. tahniah daddy n mummy Ziyyad... hepi anivesari, dah lima tahun dan moga kekal untuk selamanya

    ReplyDelete
  35. Tahniah dan Selamat Ulangtahun Perkahwinan yang ke 5.. Moga akan kekal bahagia hingga ke akhir hayat...Amin

    ReplyDelete
  36. Mommy ziyyad dan doc daddy ziyyad , cik ina ucapkan tahniah dan selamat menyambut ulangtahun perkahwinan yang ke 5, semoga perkahwinan kalian kekal kehujung nyawa. cantik sangat gambar tu, spontan . sapa plak yang ambik gambar orang yg ambik gambar.

    ReplyDelete
  37. selamat tambah lima lagi..
    lima anak...

    ReplyDelete
  38. Sallam Doc,

    Happy Anniversary,
    Semuga KASIH Sayang semakin bertaut
    erat, lebih-lebih lagi dengan kehadiran
    orang baru next week.

    ReplyDelete
  39. tahniah and happy anniversary to both of you!! kalau nak celebrate tu make sure ziyyad tak tersepit di tgh2 okeh! hahaha!!


    * tak sabar nak tunggu baby zayyan pulak ni....!!

    ReplyDelete
  40. ble nk dpt puteri plak ni? haha

    ReplyDelete
  41. happy belated aniversary... semoga ceria bahagia dan dikurniakan dengan kasih sayang yang berpanjangan di dunia dan akhirat. Amin.

    ReplyDelete
  42. happy anniversary to both of you...moga berkekalan hingga ke akhir hayat...

    ReplyDelete
  43. assalamualaikum..

    salam ziarah doc di pagi rabu...

    ReplyDelete
  44. Wahh legend giler gmbr ni! kalo boley like nak like sejuta kali!!! huhuhu. perut maintain gituwwwwwww

    ReplyDelete
  45. Seronok sgt tgk pict ni lupa nak wish, Semoga kekal abadi yer :D

    ReplyDelete
  46. Baguzz la Doc...dah lima tahun..happy anniversary..!!!..moga berkekalan selamanya..!!!

    ReplyDelete
  47. alalalala.. sama cantik sama padan duduk bersanding. happy anniversary doc!

    ReplyDelete
  48. so touching! hehehe..hope doc and wifey berbahagia sehingga ke akhir hayat..aminn..

    ReplyDelete
  49. semoga kasih sayang antara kamu berdua ,makin bercambah cambah.. haha.. happy belated anniversary....tak sabar nak tgk baby zayyan pulak.. mesti secomel abgnya

    ReplyDelete
  50. Happy Anniversary to both of you..!

    selamat berbahagia dan selamat menambah zuriat lagi selepas ziyyad, zayyan, zuu...zo...zie... bla..bla..bla..(hehehe)

    ReplyDelete
  51. tahniah atas ulangtahun perkahwinan. semoga berbahagia hingga ke hujung nyawa.

    teruskan usaha untuk mendapat zawiyah pulak !

    ReplyDelete
  52. happy anniversary doc..moga berbahagia selamanya..

    ReplyDelete
  53. Selamat ulang tahun ke5 buat DZ & MZ, moga dikurniakan keberkatan sepanjang kehidupan........aminnn

    ReplyDelete
  54. wow...DZ versi muda @ slim

    ^_____~

    happy anniversary
    semoga berbahagia dan berkekalan
    sehingga ke hujung nyawa

    ReplyDelete
  55. entah kenapa teringat mommy ziyyad pagi ni. harap dia tabah! kak liza lak yg suspen..maklumlah dah 5 kali menghadapi dugaan minggu2 terakhir. jgn lupa inform kak liza kalau baby dah lahir..

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...