Monday, May 23, 2011

Doakan Yang Terbaik Ya....Terima Kasih

assalamualaikum...salam pagi isnin...
bersiaran langsung dari hospital...mommy ziyyad akan masuk ke dewan bedah pukul 8.30am.

aktiviti ziyyad di dalam bilik wad..:P

makanan hospital..3 jenis sayur..hehehe

doa kan yang terbaik buat mommy ziyyad ya...semoga pembedahan caesarean section berjalan lancar tanpa masalah..dan baby yang bakal lahir sihat..Insya Allah..terima kasih..

Insya Allah...lepas ni aku akan ada dua askar..
Double joy..double trouble!  ekekeke

48 comments:

  1. Moga Allah permudahkan proses kelahiran adik Ziyyad.

    ReplyDelete
  2. ziyyad meti main snail kan???hahah

    semoga kaklangku slmt menjalani pembedahan...

    cpt2 anta mms kat nabila gmbr baby br ok??heheh

    ReplyDelete
  3. Moga baby dan mommynya juga sihat. Amin

    ReplyDelete
  4. Dari jauh kakak doakan moga Mommy ziyyad & babby selamat. Berzikir dan berdoa sepanjang masa mommy dlm bilik operation doc. Kakak pulak yg ngeri... terinagat masa kakak bersalin. Tapi kakak semuanya normal.

    ReplyDelete
  5. InsyaAllah semuanya akan berjalan dengan lancar dan selamat.

    ReplyDelete
  6. bertambah lagi umat muhamad...amin...!

    ReplyDelete
  7. Berseri muka doc ngan Ziyyad nak menyambut orang baru.Cik ina doakan semoga mommy Ziyyad dan bayi selamat . Jangan lupa cepat update blog, cik ina nak tengok wajah baby baru. Sama-sama teruja.

    ReplyDelete
  8. iols doakan semuanya selamat buat mommy ziyyad
    insyaallah...

    ps : cute lah ziyyad.... nak pinjam sehari bleh tak????

    ReplyDelete
  9. semoga semuanya berjalan lancar...insyaALLAH...

    ziyyad & zayyan (bukan azian kan????)

    heheheheh....

    p/s rindunya bau baby....baby yg ade ni dah beso dah....ahakss

    ReplyDelete
  10. semoga semuanya selamat buat mommy ziyyad.. selamat berpantang dan selamat berjaga malam buat DZ..

    ReplyDelete
  11. insyaAllah..
    sama2 kita berdoa semoga semuanya dipermudahkan..amin..

    ReplyDelete
  12. semoga dipermudahkan segalanya. fuhhh best dpt 2 askar, en. abah lebih suka askar...hehehehe

    ReplyDelete
  13. Assalamualaikum Daddy Ziyyad,

    InsyaAllah kami semua mendoakan Mummy Ziyyad selamat menjalani pembedahan, dan selamat datang kepada orang baru.

    ReplyDelete
  14. Assalamualaikum...semoga semua berjalan dengan lancar dan selamat...samalah kita 2 askar...operation itu adakah utk kali ke2...mean tinggal lg satu kuota?semoga bertambah lg rijal2 Allah ye..Amin...

    ReplyDelete
  15. InsyaAllah.. semuanya akan selamat.. semoga dipermudahkan segalanya untuk mommy ziyyad.. selamat menerima org baru yer doc..

    ReplyDelete
  16. semoga semuanya dipermudahkan dan selamat!

    i jugak yang belum lagi......

    ReplyDelete
  17. Selamat menyambut kehadiran putera baru .....

    ReplyDelete
  18. mudah2an segala urusan di permudahkan allah..
    ninie doakan mommy selamat ye..:)

    dan semoga putra kamu bakal melihat dunia yg penuh warna nie..:)

    insyaallah

    ReplyDelete
  19. insyaAllah semuanya kan selamat. tak sabar nak tunggu kehadiran ashkar baru!

    nanti reroger kat 'sana' tau!

    ReplyDelete
  20. yeah!

    nanti upload gambar baby!

    pasti hensem!!!!!!!

    ReplyDelete
  21. Ziyyad akan jadi Along!

    My first pon caesarean....


    (Hospital mana tu?)

    ReplyDelete
  22. insyaallah~~semua akan baik2 saja~~jangan lupa snap gambar baby nanti~~

    *saya ada rasa sikit neves tahu!haha~~kecoh je lebih~~

    ReplyDelete
  23. semoga selamat semuanya!!amin...seriau dgr citer dewan2 bedah ni....

    ReplyDelete
  24. Ziyyad is a big brother now...Wee...insyaAllah,semoga Allah permudahkan segala urusan..amin...x sabar nk tengok baby baruuuuu...tahniah doc...:)

    ReplyDelete
  25. Mudah mudahan, xsabar nak tgk pict baby pasni :D

    ReplyDelete
  26. selamat ya.
    moga dipermudahkan semuanya.


    .

    ReplyDelete
  27. semoga dipermudahkan amin...

    nampaknya bukan keluarga saje yang teruja... rakan alam maya pun tak sabar nak tgk wajah keluarga baru DDYziyad

    ReplyDelete
  28. semoga dipermudahkan dan mommy ziyyad selamat bersalin.
    tak pe doc..baru dua..acik ada 3..

    ReplyDelete
  29. double boy! semoga akan dipermudahkan segalanya..

    ReplyDelete
  30. assalamualaikum doc..

    sy doakan semoa istri doc selamat menjalani prosedur ini..semoga doc dan keluarga senantiasa dirahmati Allah SWT

    ReplyDelete
  31. Kakak datang lagi. Eager sangat nak tengok adik Ziyyad belum ada lagi. Sekarang mesti Mommy ziyyad sedang berehat sebab dah lebih kurang 3 jam....

    ReplyDelete
  32. insyallah.. kami doakan yg terbek saje

    ReplyDelete
  33. semoga semuanya dipermudahkan...amin..

    welcome to the club, bro!!

    ReplyDelete
  34. double joy.. double trouble.. double pride an 19 times!!

    ReplyDelete
  35. nk main ajee si ziyyad nie,,,semoga semuanya berjalan lancar doc..doc yg bedah ker? erk...tnye je..hehehe..

    bukan double trouble la..
    double happiness..aminn..

    ReplyDelete
  36. Didoakan Selamat...
    Juga Tahniah.

    Double askar.
    Double trouble?

    Saya pun ada 2 askar.
    Satu minat Man U.
    Satu minat Arsenal.
    Memang meriah.
    Koleksi mainan robot pun banyak...

    ReplyDelete
  37. harap2 mummy and baby sihat hendaknya. Amin.


    *ziyyad sgt comel..

    ReplyDelete
  38. SEMOGA SELAMAT BUAT IBU DAN ADIK ZIYYAD...

    ReplyDelete
  39. doc... macam mana, semoga semuanya telah selamat

    tak sabar nak tengok babynya

    ReplyDelete
  40. daddyziyyad dan mommyziyyad..

    semoga dipermudahkan segalanya ye..aminn..!

    ReplyDelete
  41. No turut mendoakan yang terbaik untuk MM..semoga segala urusan dipermudahkan oleh ALLAH SWT..amiiiin

    ReplyDelete
  42. Insya-ALLAH.


    Selamat menjalani minggu pertama yg penat tapi seronok!

    ReplyDelete
  43. Dah kul 8 malam nih... Alhamdulillah.. Mesti dah selamat bersalin kan?!! Bila nk publish orang baru?

    ReplyDelete
  44. moga semuanya akan selamat..ibu dan juga anak...

    ReplyDelete
  45. comelnya tangan mommy.. ingatkan tangan budak.

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...