Friday, April 1, 2011

Test Power April Fool

home made shitake-cheese XL burger
Salam Jumaat...
Dan tak payah ler ber April Fool kan....
Hari ni hari aku tepek gambar aje..
Malas nak menulis...gambar-gambar 1st shot aku dgn kamera baru..try godek godek ..
All the shots were taken sebelum baca manual! ~haha..
So, takyah komplen..aku tau hasilnya hampeh..

pokok betik terendah di dunia ~ di rumah MIL
bukan kucingorengemok :)
aksi ziyyad 1
aksi ziyyad 2
Baru sampai chapter 6 novel ni aku baca

39 comments:

  1. saya bagi 5 markah.sebab takde muka saya~

    ReplyDelete
  2. bagi resepi shitake burger tu boleh?

    ReplyDelete
  3. Ni pakai mode 'fully auto' ke....?

    Saya selalu pilih function 'fully nerd'

    Haha!

    ReplyDelete
  4. tak koso den nak baring² bawah pokok ubi ekau! haha :p

    ReplyDelete
  5. kira sikit lagi PROlah tu... tapi gambar kucing dan betik tu sangat menarik.. suka.. tenang je

    ReplyDelete
  6. lps katam novel..leh beli novel lain plak..he..he..he..

    ReplyDelete
  7. baru juzuk 6...lom khatam lg kan?heheheh!!

    ReplyDelete
  8. saya suke model bukan kucingorengemuk tu.

    :)

    ReplyDelete
  9. amboi2...
    rendah betul pokok betik tu...
    kucingorengemok tak mcm tu laa...cute lagikkk doc...heheheh

    ReplyDelete
  10. dah cantik tu. shitake makcik loike.amboi comelnya si ziyyad.encem. lepas ni dah ada kemera canggih boleh tepek gambar cantik-cantik.

    ReplyDelete
  11. gigih benar menembak....hhahahhaah...cube tembak pipi dr yg gebu tu sikit....hahahahhahahha..mesti teras ,jelas,lagi nyata....huhuhhuhhu....

    ReplyDelete
  12. orait la tu dari takde gambar langsung..hehe..

    suka gambar kucing tu..cantik..

    ReplyDelete
  13. Automatik mata kakak suka memandang aksi sibaju merah tu. Seronok ada "senapang baru". Shot banyak-banyklah Dr.


    p/s: kakak pulak tak sabar nak tengok aksi Ziyyad melihat adik yg bakal lahir.

    ReplyDelete
  14. walaupun baru belajar tapi hasilnya mantopp....

    ReplyDelete
  15. blom baca manual pun
    gambo dah cantik -

    ReplyDelete
  16. biasa la kan..nak test power dlu..lepas khatam novel br la tunjuk power sebeno ye dak...

    ReplyDelete
  17. comeiiiiiinye ziyyad nie..
    nak pinjam sehari bawak gi klcc boleh:)

    ReplyDelete
  18. omg.. hensem ..putihmelepak ziyyad.. ikut mommy dia yer..

    ReplyDelete
  19. selalunya 1st shoot ni adalah gambar yg "ikhlas" dan "mulus". Tp bila dan bc manual dia akan jd gambar yg "berilmu"

    ReplyDelete
  20. bro.. ko dah resize lom gambar2 tu?
    hehehhe

    ReplyDelete
  21. tak lama lagi ko mesti otai..boleh aku berguru lak ngan ko...

    ReplyDelete
  22. bila nak amek gambar sy? hahaha

    ReplyDelete
  23. buleh la jadi cameraman utk majlis pre-wedding MDT nanti..haha!

    ReplyDelete
  24. dah okeylah tu.. klu hasilnya jd gambar gak.. he..he..

    ReplyDelete
  25. novel fotografi? cayalah daddy, expert ler lepas ni :)

    ReplyDelete
  26. more ziyyads piccas pleaseeeeeeeeeeee!!! dah ada gadget baru kanss so tara excuse haaa..amek gambo ziyyad byk2..

    ReplyDelete
  27. Comelnya kucing tu..

    boy tu pun come..anak sapa lah tu..

    ReplyDelete
  28. STOP READING!
    GO OUT AND SHOOT!!
    :)

    ReplyDelete
  29. wah..cantik..menarik..tertarik...ko memang tembam...hehhehe..sorry...ok pe tu for beginner...tak caya tengok gambar betik tu...sebijik2 betik...hehhee...

    ReplyDelete
  30. as salam DZ,

    gambar belum baca novel pun dah cantik lepas khatam lagi lah mantap gambar2 tu


    jom kita buat photoshoot kat ulu bendul

    ReplyDelete
  31. shoot saja!!!



    (utk yg malas nk stadi mcm sy)

    hahaha

    enjoy!!!

    ReplyDelete
  32. assalamualaikum doc..

    kalau khatam nnti, jgn lupe wat kenduri doa selamat ya hehehehee

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...