Monday, April 4, 2011

Salam Isnin

Selamat hari Isnin..

setiap pagi isnin aku rasa nak buang aja plat ni
Dan aku nak suruh aja Ziyyad gantikan aku..biar aku ganti tempat dia, main-main/tido kat rumah..
Ohh..indahnya...:P

Aku harap Ziyyad dapat darah seni mommy nya..so boleh buat benda lain selain medic.


Sorry ya..
Lambat blog-jogging hari ni..
Busy bangat!

45 comments:

  1. takpe...utamakan yang UTAMA dlu ye DD..ada masa singgah la..

    ReplyDelete
  2. Ziyyag memang tersangat comel. :)

    ReplyDelete
  3. comey nye dak ziyyad ni....huhuhuhuhuhu...best ape die ikut jadi cam doc....tradisi turun temurun hehehehhehehhe.....

    ReplyDelete
  4. haha..
    kalau hari isnin jek mesti takde mood..
    rasa malas je..hehe..

    ReplyDelete
  5. aku suka sgt kalau anak aku salah sorang ada yg berminat nak jadi dentist...apa pendapat ko??

    ReplyDelete
  6. ha..ha.. sign borang mc sendiri la.. adeh, tak dpt nak tolong. Ziyyad boleh kot.

    ReplyDelete
  7. jantung ziyyad kat perut ke?hehehehee

    ReplyDelete
  8. ziyyad mesti pintar cam daddy ye kan:)

    selamat isnin doc:)

    ReplyDelete
  9. comel nye ziyyad.macam nak cubit ajo pipinya ;)

    ReplyDelete
  10. ya rabbi hensemnya anak yu doc...




    .

    ReplyDelete
  11. dengar bunyi perut boleh cek kadar kelaparan ke?

    ReplyDelete
  12. Okey apa Ziyyad jadi cam papa dia.. jadi doktor.. Cutenyaa Ziyyad.. :)

    ReplyDelete
  13. ye la.. sejak ade senapang baru ni.. busy je kann.. makin kreatip saya tengok..

    ReplyDelete
  14. Boleh xplain tak kenapa Ziyyad letak kan stethoscope tu kat dalam seluar dia...?

    Berbunyi ke...?

    ReplyDelete
  15. hari isnin ye doc.. ramai patient

    ReplyDelete
  16. Dr. comelnya memikat hati makcik nak datang klinik selalu. Mata bulat, pipi montel kalau makcik jadi patient mesti tak nak keluar bilik.

    Comel la doktor ini....makcik dah naik geram....

    ReplyDelete
  17. alamak doc..sy sakit perut la heheheee

    ReplyDelete
  18. alalalala.... comelnya ziyyad...

    ReplyDelete
  19. Salam...sama la bussy je sekarang ni..alangkah bestnya kalu leh makan tido macam bebudak..hehehhe

    ReplyDelete
  20. jom trade in kerja sehari?

    nak merasa la jadi doktor~haha~~

    ReplyDelete
  21. hari penuh tekanan yer doc.. harap2 ianya dah berakhir menjelang petang ni..

    ReplyDelete
  22. smart r plat tu.. hope ziyyad pn berjaya mcm daddy nye juga dan buka cawangan baru..

    ReplyDelete
  23. daddy ziyyad, rotarix tu dah contaminated dgn PCV1 kan? ada alternative lain ke kat malaysia? RotaTeq available tak kat malaysia?

    ReplyDelete
  24. alahai comelnya anak daddy..
    nak ikut jejak daddy la tu

    ReplyDelete
  25. doc...
    sy pun busy laaaa...audit SRR....self review report...huhuhu

    ReplyDelete
  26. Alamakkkk pewwwiiiittttttt!

    Doktor kecik... saya sakit laaa.. Sakit betul nii. tolong laaa doktor.!

    ReplyDelete
  27. Assalamualaikum.
    Semoga tercapai apa yang dicitakan.
    Sejuk perut ibu mengandung.
    Ceria selalu.

    TQ

    ReplyDelete
  28. wahida - ok apa kalau anak ko jadi dentist...

    ReplyDelete
  29. KOG - boleh! kalau bunyi dalam perut tu kriok..kriok..maknanya, sila lah makan...hehehe

    ReplyDelete
  30. DRSinga - jari jemari budak2 mmg gebusssssss...:P

    ReplyDelete
  31. Gedek - hahaha..bukan dalam seluar lah ...luar seluar

    ReplyDelete
  32. Bujal - kerja ko senang kan?????..tapi ada masa kena maki dgn ah soo kan? ekekeke

    ReplyDelete
  33. DLL - FDA kata “there is no evidence at this time that this material poses a safety risk.” Memang sejak dulu lagi kat sini pakai Rotarix, in fact Ziyyad also was given Rotarix.

    Pasal RotaTeq, boleh baca ni:
    http://www.e-fatwa.gov.my/fatwa-kebangsaan/hukum-penggunaan-vaksin-biothrax-dan-vaksin-rotateq-yang-menggunakan-unsur-babi-dal

    ReplyDelete
  34. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  35. DLL - by the way, RotaTeq was also found to be contaminated with PCV1 !

    ReplyDelete
  36. emm.jd doktor mmg bz sokmo la kan..dah lama daddy tak singgah my blog :(

    ReplyDelete
  37. Cute nyerr Ziyyad dengar degupan perut:D

    ReplyDelete
  38. MasyAllah comelnyee Ziyyadd...nama pnuh dia apa?

    ReplyDelete
  39. Ziyyad!!!..*hugssss*

    geram..hehe

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...