Wednesday, April 20, 2011

Peminat Ziyyad

Adeh...susah juga jadi orang glamour nih..
Sentiasa menjadi pojaan hati..ekekeke..
Menjadi permintaan oleh mereka ini dalam entri pagi tadi





Jadinya, bagi tidak menghampakan permintaan peminat Ziyyad ni ( Zie, hakak miloais & cikgu ibuintan), maka disertakan disini gambar Ziyyad masa outing ke Putrajaya kelmarin..
~ mommy & daddy tetap sibuk nak menempel ~   :P

Ziyyad with mommy & future brother, Ziyyan.

Ziyyad with daddy.

By the way, bagi bakal bakal ibu/bapa atau yang bakal menambah askar dalam masa terdekat ni, sila sila ke jualan murah ini. Insya Allah, kami akan ke sana untuk mencari barang barang buat Ziyyad dan Ziyyan nanti...

50 comments:

  1. wah! ziyyad nak dapat adik baru ye...tahniah...dari auntie munna

    ReplyDelete
  2. tahniah tahniah :-)

    semoga segala urusan dipermudahkan hendaknya

    ReplyDelete
  3. wah..glemer lah ziyyad sekarang..kalah daddy..nnati tak adil utk ziyyan lak..hehe

    ReplyDelete
  4. gembira tgk ko nk dapat baby lagi.






    aku gak yg xde baby.
    sedih.



    .

    ReplyDelete
  5. thanks nok....

    glamer dak ziyyad ni
    banyak permintaan nak tengok gambo heols!

    muahhhhhhhhh n muahhhhhhhhhh kat pipi ziyyad!

    ReplyDelete
  6. doc...
    amboi...ziyyad tu mmg hensem...mujur ikut mummy dia...hahhahaha...kl ikut doc, cute....hehehhe...
    doc, yg ade anak kecik pun boleh gak g tropicana mall tu tp kat ne???tak tau...huhuhu...mcm brg2 branded ajek???heheheh

    ReplyDelete
  7. bagus kan zaman la ni. on pc je dah leh soping..

    ReplyDelete
  8. gua gahse..ziyyad minat kat gua lagi doc..

    ReplyDelete
  9. daddyziyyad..ziyyad memang ramai peminat..kalau tak dapat tengok ziyyad di blog daddy..cari ziyyad diblog mummy..

    ReplyDelete
  10. wah dah siap ada nama adik Ziyyad.

    ReplyDelete
  11. Nanti tanya emak Adam dulu samada dia nak cari barangan utk Adam hujung minggu ni? Kalau on, kami akan ke tempat tu.

    ReplyDelete
  12. tak lama lagi org akan mintak gambar ziyyan pulak. heheh~

    ziyyad ni wajib ada dalam entri. kalau dia takde daddy nye pun tak boleh ada. eh?

    ReplyDelete
  13. tq doc..hai Ziyyad..mwah!! hugss..geram ngan Ziyyad..Ziyyan sabar ye..dok dlm tummy mommy dulu,nnt kita hugs2 jugak oke..hehe

    ReplyDelete
  14. nama makcik tak sebut pun, comelnya mommy dan son tu. seri orang pregnant. tak sabar nak nunggu lagi sorang keluar, mesti comel cam ziyyad gak. Insyaalah.

    ReplyDelete
  15. ekeke..cumil beno ziyyad ni..mmg patut pun ramai peminat..No suggestkan DD masuk la contest bb/kanak..mana tau nasib kan..ooo comelnya nama adik ziyyad-ziyyan...mmg sesssuai la..No doakan semoga MMZiyyad selamat bersalin dengan normal..semoga ALLAh SWT mempermudahkan segala urusan...amin..

    ReplyDelete
  16. haaaa.. tq, daddy ziyyad... baru lepas ghindu kat ziyyad

    semua comel2 la.. mummy too

    ReplyDelete
  17. munna - ya, Insya Allah 23 May ni Ziyyad dapat tgk adik dia

    ReplyDelete
  18. WanitaBertudungHijau - aminnnnn..thanks..

    ReplyDelete
  19. GC - lepas ni gilir gilir lah Ziyyad & Ziyyan nak rebut peluang masuk blog..ekekkee

    ReplyDelete
  20. tasekM - u mean, u have no kids at all? Dah try rawatan kesuburan?

    ReplyDelete
  21. miloais - ziyyad pun kata dia kiss pipi hakak..ekeke

    ReplyDelete
  22. Azian - tropicana mall tu kat PJ..dekat dekat dgn jalan nak ke Ikea/Curve kalau exit tol Damansara. Barang dia ada yg branded..ada yg tak...time sale lah saya nak beli...:P

    ReplyDelete
  23. Yan - internet mmg memudahkan kehidupan. Dah lama betul saya tak ke pejabat pos! :)

    ReplyDelete
  24. DrSinga - sekarang ni tak gebu..dulu masa 0-12 months old, gebu habisss :P

    ReplyDelete
  25. Ajib - hahaha..lu kan uncle feveret dia...:P eh, berapa kurun daaaaa blog lu tak update bro...

    ReplyDelete
  26. KakErna - mommy nya tak buat blog..ekekeke

    ReplyDelete
  27. YB - dah lama cari YB...memang kami excited bab bab cari nama ni...hehehehe...ajaklah mak Adam gi tropicana tu YB...kalau tak beli barang Adam, boleh beli barang emak Adam..ekekeke

    ReplyDelete
  28. GB - hahaha..saya tak sabar nak ambik gambar ziyyan

    ReplyDelete
  29. Zie - 23May nanti..Insya Allah ziyyan akan melihat dunia..

    ReplyDelete
  30. Cik Ina - janganlah majuk makcik...:P makcik, teringin lah nak tgk gambar makcik...:)

    ReplyDelete
  31. Norhafiza - tq No...:) Dulu ada tergerak hati jugak nak masukkan ziyyad contest baby comel..tapi ntah la...bizi pulak..

    ReplyDelete
  32. ibuintan - tq cikgu ibuintan..eh, akak ajar subjek apa ya?

    ReplyDelete
  33. dokter!


    nama penuh ziyyan nanti ape??



    .

    ReplyDelete
  34. Gambar kedua tu ;
    pandangan Ziyyad ....amboii...

    ReplyDelete
  35. Saya pulak, asyik tgk MACAM MACAM ADA. Bila tengok ASTRO, terkebil kebil tengok info tulis MACAM MACAM ADA, tapi sebenarnyer MACAM MACAM AZNIL. Haha, senyum sorang laaa. maknenyer! saya dah giler kat blog ni!

    ReplyDelete
  36. tu kedai mahal.
    i nak shopping kat kedai wasatiah je =)

    ReplyDelete
  37. BDC - Insya Allah nak kasi namanya Muhammad Firas Ziyyan...tapi Firas tu belum muktamad lagi...:P

    ReplyDelete
  38. azrina307 - ziyyad merenung dalammmmm...ekekee

    ReplyDelete
  39. BujalX - nanti kamu pun patut berikan ainul adik...:P

    ReplyDelete
  40. Yaya - ohhhhh..terima kasih!! :)

    ReplyDelete
  41. SyidaGorjes - alaahhh..I beli pun sebab ada sale maaaaaaaaaa.....

    ReplyDelete
  42. wa dah standby nama adik ziyyad..

    nampak gaya ziyyad sudah overshadow daddy.. hihi

    ReplyDelete
  43. ~mrs azmi ~ - dah 2-3 bulan kami cari nama adik ziyyad

    ReplyDelete
  44. comelnyee ziyyad..ikut mommy nyee..hehehe..larikkkkkkkkkkkkkkkk =p

    ReplyDelete
  45. aha..
    ni mesti saya tertinggal n3 doc pg tadi..
    tak leh wat ape..mmg busy..

    erkk..tak silap, permintaan diorang nak tgk ziyyad kan.. camne mak pak yg over nih..haippp..

    ReplyDelete
  46. ziyyad hensem! hensem! nak sain!

    ReplyDelete
  47. dah besar mesti muka jambu macam daddy nye..

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...