Thursday, April 7, 2011

Double Happiness.

Saya suka secara double hari ini.
Yeaaaaahhhh....

Kesukaan pertama, kerana:
MU menang 1-0 ke atas Chelsea, di Stamford Bridge!. Quarter final 1st leg Champions League.
Dan sebagai kipas susah mati MU, saya pasti melompat gembira!



Kesukaan kedua, kerana :



Saya telah menerima FM dari ex-schoolmate saya(yg selama ni masa di school tak pernah bertegur rasanya..ekekeke.), DrHani.

By the way, kalau ke Bali, nak beli cenderahati murah dan best, antaranya di sini ya Hani & wahida.
Dan jangan lupa ke Joger! Memang unik souvenir nya.

81 comments:

  1. jangan lompat tinggi2~nanti gegar~~haha~~

    ReplyDelete
  2. aha..!!
    tu dia gaya doc kat tepi pantai..adehhhh..
    buat lawak pagi doc ni..haha..mmg ceria..
    tahniah..

    ReplyDelete
  3. mesti doc senyum manjang je arini kan..

    ReplyDelete
  4. haritu dah cakap jari gebusss
    dagu gebusss
    takkan nak cakap betis gebuss?
    hehehe

    ReplyDelete
  5. gembira bergandalah ye...

    tapi acara gembira berganda tu nampak macam tersenget sikit.. hehehe.. (jgn mare)

    ReplyDelete
  6. tak cukup tinggi lompat tu dr.. kasik tinggi lagi baru cun..

    ReplyDelete
  7. yeayy Doc..kitee gengg....huhuhuhu...glory glory MAN U...hehehe =))

    ReplyDelete
  8. berapa kali try melompat tu baru dpt snap gambar?heheheh!!!

    ReplyDelete
  9. Kenapa gambar lompat tu nampak macam baring je sebenarnya...?

    Men in black... OK = lulus!

    ReplyDelete
  10. kita tak minat bola...

    tapi kita suka kalau org kasi hadiah ...

    ReplyDelete
  11. 1~ aku tak suka bola.. so takleh share kegembiraan dgn ko.. hehe

    2~ da sampai ek..? alhamdulillah.. takde pecah ke, sompek ker kan? bersungguh2 aku balut dgn penuh kasih sayang.. hahaha (kasih sayang kat fm tu la!)

    3~ sebbaik aku tak tulis nickname ko kat situ kan.. kalo tak, kompem ko tak ambik gambo kad merah tu skali =P

    4~ krishna? ada baca gak review pasal tempat tu. nanti aku suruh pak isme bawak aku gi sana.. tQ!

    ReplyDelete
  12. terkekeh3 kita ketawa tau...

    pic no. 2 tu ...
    sungguh seksi...oowwww :P

    FM ...jeles nya..
    kak ati lum dpt lagi ah :)

    ReplyDelete
  13. behave dedi...huhu~

    *kemusykilan: torres dah kene bomoh ke? mueheheh~

    ReplyDelete
  14. arini mana2 pesakit doktor bg MC yerrr. hehehe

    ReplyDelete
  15. amboiiiiii...
    kan main lagikkkkk...join GA sy doc...kl doc tak join....hampa sy...mesti lg sikit pesertanya...hahhahaha

    ReplyDelete
  16. tak sangka doc hani, ex-mate doc. happylah sangat tu, sampai melompat tinggi.jangan terlebih happy sudey.jangan lompat tinggi lagi, cam kanak-kanak membesar bagai johan.

    ReplyDelete
  17. ntah2 aku pun ex schoolmate ko...agagaga...

    ReplyDelete
  18. larat yek yu melompat...?


    ehem!

    :p



    drhanie...
    nak jugakkkkkkkkk...




    .

    ReplyDelete
  19. Macam x percaya...!!! doc boleh terapung di udara.....keh..keh..keh......
    Tetap setia dgn Chelsea walaupun di hentam oleh MU.......hahahhahahahha.....

    ReplyDelete
  20. cayalah! DrDz lompat gituh! MDT pun tak leh nak buat..haha!

    ReplyDelete
  21. Bujal - nak pakcik gegarkan Klang tak? ~haha

    ReplyDelete
  22. sahrom - tu lah pasal..baru terperasan short tu terselak!

    ReplyDelete
  23. nurkass - pantai ialah tempat yg best..so kita harus ceriaaaaaaaaa :P

    ReplyDelete
  24. KSWSK - yup..senyummm especially bila menjawab dlm FB pasal bola! ~haha

    ReplyDelete
  25. kakcik - takkan nak stress memanjang kannnnn..:)

    ReplyDelete
  26. SyidaGorjes - bukan gebus lah...gorjesss...voley? ekekeke

    ReplyDelete
  27. comel lak tgk DZ melompat..hehehe..

    ReplyDelete
  28. RatuKebaya - sebab tukang ambik gambar menyenget! ~haha

    ReplyDelete
  29. saye ade jersi MU yg dibeli oleh boypren sy tp sy x pakai pon lg. kekekekeke

    ReplyDelete
  30. Cik Pah - boleh lompat lagi tinggi...kena buang 20kg lagi!! Haha

    ReplyDelete
  31. miloais - seronokk lah hakak kannnnn :P

    ReplyDelete
  32. Lalink7 - 7 ni sebab suka kat Beckham ke, atau Ronaldo? ekeke

    ReplyDelete
  33. kaklong - try melompat sampai patah pinggang, baru dah snap gambar ni~ haha

    ReplyDelete
  34. Gedek - cuba rotate gambar tu 270 degree. ~haha..lepas ni saya akan join the dark side, posing in all black..~haha

    ReplyDelete
  35. CA - hadiah, semua orang suka....:)

    ReplyDelete
  36. Hani - ok..fm kau tu sampai dalam keadaan sihat walafiat..tq...ko jawap ye soalan aku pasal tripod dlm blog kau

    ReplyDelete
  37. Ati - sabarrrrrrrr..posmen tu nak gi rumah kak ati naik basikal kot....:P

    ReplyDelete
  38. comelnya dr lompat tu..


    hahaha.. dah lompat mesti bedebuk jatuh atas pasir kan

    ReplyDelete
  39. kite pon dah dpt semalam gak..heheh..tp kite dapat bangunan lain..ehehe

    ReplyDelete
  40. GB - men & football, impossible to behave! Torres patut main utk JohorFC aje...ekekeke

    ReplyDelete
  41. GC - semua dapat MC, kecuali patient yang datang pakai jersey Liverpool ! ~haha

    ReplyDelete
  42. azian - ohh..awak buat GA jugak ya...nanti saya check

    ReplyDelete
  43. Cik Ina - saya sendiri pun tak perasan dia ex school mate saya, sampailah dia bagitau! Eh..rasa tak best tau makcik tak update selalu...tak dpt tgk gambar firdaus makan! ~haha..moga2 makcik lebih free lepas ni..dan URL tak di block.

    ReplyDelete
  44. wahida - sila senaraikan tadika, sekolah rendah, dan sekolah menengah kau...;P

    ReplyDelete
  45. TasekM - walaupun gebu, tapi i ringan macam kapas! :P

    ReplyDelete
  46. Hantu Kak Limah - apa??? ingat hantu kak limah aja yg boleh terapung? ekekekeke

    ReplyDelete
  47. MDT - u diva. Diva tak leh lompat lompat! :P

    ReplyDelete
  48. Dee - comel ke cute? ~miahahhahahaa

    ReplyDelete
  49. Myaby - kenapa tak pakai? sebab u sapot liverpool? haha

    ReplyDelete
  50. Zie - jom kita buat Kelab Fridge Magnet..hahaha..eh..saya dah masuk rumah wordpress awak tau

    ReplyDelete
  51. mmg terserlah kegembiraannya.. tgk org ambil gambar lompat2 ni rasa teringin pula.. he..he.. nak trylah nnt kot jadi..

    ReplyDelete
  52. Waahhh....

    1. Betul-betul gembira sampai lompat tinggi sekali...
    2. Dapat souvenir siapa tak lompat...

    ReplyDelete
  53. Zie - saya baru sedar rumah wordpress tu..haha

    ReplyDelete
  54. Hanis Azla - lompat...jangan tak lompat! :)

    ReplyDelete
  55. Kakzakie - tak sangka dapat souvenir sebab ber blog..

    ReplyDelete
  56. melompat lebih tinggi...hehe...




    p/s: lama tak singgah doc, sihat?

    ReplyDelete
  57. Adinda Amy Sensei - alhamdullilah..sihat...bizi sikit dalam seminggu dua ni

    ReplyDelete
  58. eh..kenapa sy rs mcm familiar pulak tgk muka doctor nih yerr..adakah sy pernah mendapat rawatan darinya???

    ReplyDelete
  59. Amboi senyum memanjang laa DZ hari nie yer.. MU menang..

    Bestnya dpt FM..cantik plak tuh.. :)

    ReplyDelete
  60. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  61. doc buat gua tergelak la.. hilarious.. hahaha

    ReplyDelete
  62. jgn suka-suka, nanti MU kalah masa 2nd leg!! Hahahahah!!!

    ReplyDelete
  63. wordpress tu nk kata baru,xla baru sgt.erm,kira dalam dua bulan jugak la umah tu..selamat datang ke rumah baru aiiiii doc..eheheh..

    ReplyDelete
  64. hahahahhaahha.... meloncat macam iklan rabena? suke!

    ReplyDelete
  65. Fuyoo terrer..bule lumpat tinggi2. Patutnya judul n3 ni "Bila Gebu Seringan Kapas" ;)

    ReplyDelete
  66. yesss krishna is the cheapest place. siap ada packaging service lagi..

    hari2 kena happy..

    ReplyDelete
  67. Ish ish daddy lompat "tinggi" tu......

    ReplyDelete
  68. MC ke doc..

    sakit kaki..lompat tinggi
    sangat kot... :P

    ReplyDelete
  69. woo... dapat FM. nak juga. poskan boleh. bagi free la.

    ReplyDelete
  70. hihi

    kiut pulak dia melompat!

    oh souvenirrrr

    nak!!!

    ReplyDelete
  71. next time, boleh lagi tinggi kot..he he

    ReplyDelete
  72. hehehhe...seronoknye..riang ria..heheh

    ReplyDelete
  73. saya pun sokmo suka buat iklan tak berbayar kat blog. suka-suka nak share dgn pembaca semua. hihi

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...