Wednesday, March 23, 2011

Hantu Kak Limah Jangan Makan Jariku

Dalam entri Cik Ina yang ini,   Hantu Kak Limah punya komen;
Hantu Kak Limah said...
hahaha...jari daddy ziyad mmg gebu cam apom...kak..prtanyaan dorang tu kengkadang buat gelak terbahak2...haahaha...cepat betul dorng fokus..
Dan dalam entri aku yang ini  pun, Hantu Kak Limah komen;
Hantu Kak Limah said...
ala..mesti yang comey2..gebu2..jari mcm apom tu dr kan...hahhahha... teringat memori ambik result SPM...(saje gedik nangis ramai2.....)antare lulus atau gagal....saje kasi bunyi.......hahhahhahaha....
 Moga moga Hantu Kak Limah lebih berselera nak makan lobster tu..ekeke
Tengok tu Hantu Kak Limah..aku posingkan jari aku..mana ada gebu...~miahaha

86 comments:

  1. keh2..
    kalau jari kurus, kak limah buat sup tulang

    ReplyDelete
  2. La.... memang betul kata Hantu Kak Limah. Memang gebu jejari Dr.Hehehe....

    ReplyDelete
  3. itu kira gebu la tuuuuuu...

    :)




    .

    ReplyDelete
  4. Salam kenal....tu kategori gebu la kalu nak dibandingkan jari kak limah...hehhee

    ReplyDelete
  5. hantu sengal ubi tu tak cukup nak hisap darah jari yang runcit cam doc.kalau firdaus punya jari okey kenyang.

    ReplyDelete
  6. minta tumpang lalu doc, baca entry musuh dari link kat tepi.he he he cam hantu kak limah tak?

    ReplyDelete
  7. montok pun ade.. kehkehkeh...

    ReplyDelete
  8. gile ah makan lobster~~makanan orang yang berada~~haha~~

    ReplyDelete
  9. gebu2 ni.. buat panggang @ bbq sodap gakkk!
    hak hak hak

    ReplyDelete
  10. sekurang2nya lbh gebu dr kc lah. hihi ..

    ReplyDelete
  11. pun suka yg gebu2..auwwwww!

    DR.Dz,nape diblurkan gambar tu???

    ReplyDelete
  12. hehe 'chubby' sungguh jari tu...=) ~

    ReplyDelete
  13. gebus yg kontot..heheheh!!!!
    sorry erk...?

    ReplyDelete
  14. lobster...lobster... jom pergi sabah.. seafood heaven

    ReplyDelete
  15. montoks+gebusssss jemari mungil itu (if dicompare dengan jari i yang keding, nak beli cincin pun kena adjust taw)

    ReplyDelete
  16. wah!!!!!warna hijau tue baju kawen..tahniah doc...pic2 yg lain mesti lagi sweet kan

    ReplyDelete
  17. Oh.. Hantu Kak Limah suka makan jari, ya? Kalau Zombi Kg Pisang, depa suka makan otak! :)

    ReplyDelete
  18. lagi berseleralah hantu kak limah tengok ni... ha..ha.. tp klu kak limah reject lobster tu dan nak jari gebu tu jgk mmg tak tahu nak ckp apa lah kan.. he..he..

    ReplyDelete
  19. hahaha..
    cayalah hantu kak limah..takut doc dibuatnye..

    mmg gebu pun..bulat-bulat pulak tu..haha..habislah jd habuan hantu kak limah..haha..adehhh

    ReplyDelete
  20. eh..eh...

    mana ada gebu tangan DZ tu



    montok aje...


    huhu...jgn mare

    ReplyDelete
  21. wow Doc...montelnyee jari2..hehehe...suka tgk jejari yang montel dan tembam macam niee..hehehe

    kalau jari baby gemoks2 cam nie mmg sy geget..hehhe..baby jela..hehehe

    ReplyDelete
  22. masa aku pegi Sabah hari tu ada aku beli lobster, masak 3 rasa, perggghhh, dia punya sedap, sampai sekarang aku terasa2...hahaha...

    laki aku dulu masa kawen dia pakai inai semua jari ko...punyalah dia excited nak kawen ngan aku...

    ReplyDelete
  23. hehe.

    kak limah terus berselera nak makan jari.

    nom nom nom nom.

    ReplyDelete
  24. hehehehehe..memang gebu...x syak lagi..heheh

    ReplyDelete
  25. jari goreng tepunggggg! terbaek

    ReplyDelete
  26. buat la macam mana pun, kalau dah namanya gebu tu, gebu jugak laa!! hahahaha!!!!

    ReplyDelete
  27. hehehhehe...lawak laaa....
    tapi tangan cik mat gebu mmg gebuuuuu...heheheh...mujur doc bukan doc gebuuuu...heheheheh

    ReplyDelete
  28. alien - erkkkk..aku tak terfikir pulak ke situ...wakakaka

    ReplyDelete
  29. kenana aku rasa macam nak sedaaaappppp je jari2 itu....hahahaaaaaaaaaaaaaa.

    ReplyDelete
  30. Kakzakie - dah anugerah tuhan...~hahahaha

    ReplyDelete
  31. TasekM - gebu ke? ~huhuhu.....:P

    ReplyDelete
  32. Fadzli Amir - salam kenal kembali :)

    ReplyDelete
  33. KOG - tahulah otai blog makan!! ~haha

    ReplyDelete
  34. Kaseh - target saya, hujung tahun ni jari jemari akan lebih runcing....ekekekkee

    ReplyDelete
  35. Cik Ina - hahaha..takpe..no hal...sila guna link2 saya tu...

    ReplyDelete
  36. shaza - apa beza montok dgn gebu? ~haha

    ReplyDelete
  37. Bujal - bukan hari hari pun pakcik makan lobster..haha

    ReplyDelete
  38. miloais - panggang, balut dgn cheese..sedappppp..;P

    ReplyDelete
  39. kakchik@ella - hahha..semestinya meggi! jari jemari kakchik sangat runcing gitewwww

    ReplyDelete
  40. MDT - gambar tu mmg originally blurred ..dalam gambar yg lebih besar, mmg photographer nak fokus ke arah cincin tu

    ReplyDelete
  41. manje - ada tak petua senaman jari? ~haha

    ReplyDelete
  42. kaklong - kalau tak kontot, maka tak gebu lah...haha

    ReplyDelete
  43. cik pah - camane nak gi sabah...paspot dah expired..~haha

    ReplyDelete
  44. SyidaGorjes - apa susah..u beli lah cincin saiz XS ..wakaka

    ReplyDelete
  45. sahrom - yup..tema baju kawin kat sebelah wife dulu kaler hijau pisang

    ReplyDelete
  46. Kakcik - itulah pasal..so siapa2 yg ada jari gebu, sila berhati hati..

    ReplyDelete
  47. Hanis Azla - moga2 hantu kak limah tertawan dgn lobster tu..hahaha

    ReplyDelete
  48. nurkass - saya akan runcingkan jari2 ini..miahaha

    ReplyDelete
  49. Ati Masrif - gebu itu macho~ haha~

    ReplyDelete
  50. Wah sedapnya lobster itu...hu3...

    ReplyDelete
  51. lalink7 - baby montel mmg sangat best dipeluk cium kannn

    ReplyDelete
  52. wahida - kakakaka..lelaki pakai inai 3 jari aja lah..punya eksaited laki ko...:P

    ReplyDelete
  53. Myaby - lepas ni nak suruh hantu kak limah kacau Aby plak...~hihihihi

    ReplyDelete
  54. CCC - gunakan tanpa was was! ~haha

    ReplyDelete
  55. hoihh.. lagi gebu drpd jari aku tuh!
    montok-montok.. kontot-kontot..
    kekeke

    ReplyDelete
  56. ingat hantu betul td..salam kenal.br je follow sini.dtg dr blog azian

    ReplyDelete
  57. GB - saya akan lebih rajin buat senaman regangan jari lepas ni...wakakaka

    ReplyDelete
  58. hahahaha..klo jari macam ni buat tomyam pun sodap! No selalu buat tomyam kaki ayam...yumyum..sampai liciiiiiiin dorang kebas hehe..

    tang benda alah tu tak tahan tu...lobster terbaek tuh!

    ReplyDelete
  59. azian - hahaha..ye lah..saya ada masuk blog mat gebu tu jugak..memang gebu.....awwwwwww....:P

    ReplyDelete
  60. DrSinga - takpe...takpe...misi meruncing kan jari sudah bermula...ekekeke

    ReplyDelete
  61. Hani - of cozzzz maaaa..kalau tak baik aku aje yg jadik Duta Slim World...ekekekke

    ReplyDelete
  62. norhafiza - katanya di Sabah lobster murah...nak try lah

    ReplyDelete
  63. Tak segebu jari keturunan kita yg tersohor dg BULPEN (BULat PENdek). Tak caye tanya KOG.

    ReplyDelete
  64. saya tak pandang dah jari kamu, saya pandang terus lonster tu tak kelip mata-mata!!

    ReplyDelete
  65. Eleh yg tunjuk tu jari masa lum kawen....jari lepas kawen......lagi gebu agaknya....buat korma pon sodap

    ReplyDelete
  66. jari ngan lobster .. CA pilih lobsterrr

    ReplyDelete
  67. lobster tu dah mangaburkan jari gebu tuan....

    Aaaammmm yummm yuummm yuuummm (bunyi cookie monster makan)

    ReplyDelete
  68. makcikkantin - hahaha..lepas kawin makin gebu, kot..:P

    ReplyDelete
  69. RinaAVAIL - dalam proses nak meruncingkan ia

    ReplyDelete
  70. Gedek - dah lama bro saya tak makan lobster

    ReplyDelete
  71. mmg gebu pun.. hehehe.. patutlah hantu aim jari tu..

    ReplyDelete
  72. hahahahah.... lawak betul entry niiii

    ReplyDelete
  73. hahahaha...makcik terguling2 kelaparan tengok jari yg berinai tu...mesti byk darah kan...hehehe...mmg cam apom,kalo gigit liat2...hahahaha...cam cite seram jer...tp lobster tu lg melaparkan...hahahaha

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...