Friday, February 4, 2011

Muslimah Sejati

Terima kasih kawan -kawan yang memberi kata kata semangat  DI SINI
Tadi aku belek belek kamera cap ayam aku, jumpalah gambar ni, bukan aku ambik, sure mommy punya kerja :P


Muslimah sejati gitewww :)

Agaknya bila Ziyyad dah besar, mesti dia kata, "Hey...that's not me!...This is who I am"
                                                                     -
                                                                     -
                                                                     -
                                                                     -
                                                                     -
                                                                     -
                                                                     -
                                                                     -
                                                                     -
                                                                     -
                                                                     -
                                                                     -
                                                                     -
                                                                     -
                                                                     -
                                                                     -
                                                                     -
                                                                     -
Charm like my daddy :)
I wanna be a pilot..mahsyukkkkkk :p
Posing with the most historical car in Malaysia, with mommy, and future brother(in utero)

32 comments:

  1. hehehe.. saya mula2 confuse, katanya boy si Ziyyad. hehehe.. lelaki yg hensem adalah nampak sedikit raut wanita begitu juga perempuan.

    ReplyDelete
  2. hehe,,lawa nak teruna..kalau future sis..mesti lawa gitu

    ReplyDelete
  3. hahaha. itu jugak hobi kite masa adik lelaki kecik2 dulu. pakaikan tudung. comelllll sangat!!!

    ReplyDelete
  4. comel..patut hensem kan..
    kalau dah besar..tak suka dia tu..he he.

    ReplyDelete
  5. Memang nak kene budak tuuu... Posing maut menggoda makcik yg sorang niii..

    Nanti dia, kita ni nak pegi culik culik dia, cubit cubit pipi diaaa..

    Ops! bleh pinjam barang setahun dua? Buat main-main jerrrr..
    Dah besar skit nanti, makcik pulangkan lah balik... hehehe

    ReplyDelete
  6. ko jangannnnnnnnn.........
    bahayaaaaaaaa...
    kang 'donat' kang!!

    ReplyDelete
  7. loo..ingat kan baby girl mana
    yang kiut tu..huhu

    nape nak jadi pilot..
    jadiler cam daddy gak...baru best!

    ReplyDelete
  8. sib baik kat sini takde button LIKE.. kalau tak dah click dahh... kecomelan sgt... aminkan doa daddy nak ziyyad jadi pilott.. aminnnnn

    ReplyDelete
  9. boleh masuk pertandingan ratu cantik!
    hahaha

    ReplyDelete
  10. bole, sgt bole masuk pertandingan ratu cantik 10 tahun mendatang.

    bole jadik cover majalan nur gak! :)

    ReplyDelete
  11. DLL - dulu masa ziyyad setahun lebih, mmg ramai yg ingat dia girl!

    ReplyDelete
  12. suri solehah - lepas ni, yang bakal lahir pun hero:P

    ReplyDelete
  13. GB - pastikan hobi itu diperturunkan kat anak sendiri tauuu :)

    ReplyDelete
  14. kak Erna - dah besar kalau buat mcm tu, dah lain tuuuuuuu...~hihi

    ReplyDelete
  15. azieazah - meraunglah mommy nya kalau nak pinjam ziyyad.....

    ReplyDelete
  16. ati - ziyyad kata " jadik pilot best, terbang sana sini FREE aje"...hihihi

    ReplyDelete
  17. Zie - nanti saya bawak ziyyad gi Ganu, jgn lupa belanja dia kopok lekor..:P

    ReplyDelete
  18. Hani - aku harap si ziyyad akan gagah perkasa, bukan cantik bila dah besar nanti...kui kui kui...

    ReplyDelete
  19. MasZuber - miahahaha..majalah Nur tuuuuu

    ReplyDelete
  20. fuuhhhhh... 360 darjah bertukar!!! hahaha... still cute jugak, tapi jangan selalu.. nanti dia conpius.. especially kalau dia sendiri rasa dia lawa dengan bertudung.. heheheh...

    saya pun kengkadang buat camtu jugakkk.... ada jer yg jadi mangsa saya kat rumahhhh....

    ReplyDelete
  21. ayin - memang bahaya kalau buat selalu..nanti takut bila dah besar jadik auwwwwww :P

    ReplyDelete
  22. Assalamualaikum..

    Mesti ummi dia nak baby girl....heeee

    ReplyDelete
  23. mamawana - wa'alaikumsalam..belum rezeki kami nak dpt baby girl..:)

    ReplyDelete
  24. budak kecik kalau comel, pakai tudung cam perempuan je, masa kecik. dah tengok gambar kahwin ko, terbalik plak, sekarang ko ngan isteri lagi comel dari time masa kahwin.

    ReplyDelete
  25. Cik Ina - comel lepas kahwin yer makcik? hehehhee

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...