Tuesday, February 22, 2011

Maaf Zahir Batin


Sempat lagi aku nak try kedai ni..dapatlah diskaun 10%.
Tapi...

Aku nak mintak ampun kat siapa?

Tukang masak?

Waiter?



ps: kudukut betul...kasik lah 20 parsen ka..25parsen ka...:P

43 comments:

  1. cheh, tahomak! ie.tamak kuasa 3, heh heh.

    ReplyDelete
  2. wah, johor ade.. singapore ade.. padang pun ade.. tertanya-tanya jugak tukang masak nye dari mane?? 'mintak ampun sodapnya' tu macam campuran cakap indon+nogori jer..tumpang tanya, kat mane kedainya ni??

    p/s- saya guna canon 450D sahaja..

    ReplyDelete
  3. promosi pembukaan ke ??
    patut bg free jek... :P

    ReplyDelete
  4. KOG - tahomak itu perlu dizaman kegawatan ekonomi..~muakakaka

    ReplyDelete
  5. shaza - kedainya di soromban.
    ps: Ohhh..ok.TQ

    ReplyDelete
  6. Awal2 dah mintak ampun tu, tak sedap kot? hehehe

    Kat mana ni?

    ReplyDelete
  7. ya ampunnnnnn
    banyak sekali menunya pak!!

    wei.. AA tengah sale tu.. tak booking ka?
    tp sebelum tu kena sambar dslr dulu sebijik la. haha

    ReplyDelete
  8. Hani - aku dah sambar 2 hari lepas. Perth.Soheh aku kena sambar dslr sebelum ke sana..:)

    ReplyDelete
  9. dh bg 10% mau mintak lagi ka hehehehe..tp mmg best kan klo ada diskaun...jgn dorang p naik harga pastu konon2 bg diskaun dah la ye dd..

    ReplyDelete
  10. a'ah yek..nak mintak ampun kat siapa ye...

    oklah tu 10%..daripada takde langsung..

    ReplyDelete
  11. norhafiza - selalunya, pembukaan kedai, org kasik makan free ajer!..ahahha..ataupun kasik lah diskaun 50%...nama nak tarik pelanggan...

    ReplyDelete
  12. Al - macam2 makanan khabarnya ada...dari makanan Tganu, bawaklah ke Johor..Singapore semua..

    ReplyDelete
  13. PB - saya pernah pergi byk tempat makan yg buat promo masa baru bukak..samada makan free atau diskaun paling kurang 30-50%..~haha

    ReplyDelete
  14. sedap sampai mintak ampun~hebat~haha~

    ReplyDelete
  15. biasa lah - nak bisness baru bukak
    banner kena gah
    walopon kekadang orang baca - ayat cam ilang akal!
    ekekeke

    ReplyDelete
  16. Bujal - aku nak try..kalau aku maki, instead of mintak ampun, makna nya fail kedai ni...~haha

    ReplyDelete
  17. miloais - harapnya jangan banner aja hebat..

    ReplyDelete
  18. kaklong - mintak tuan kedai mintak ampun kat kita..wakakaka

    ReplyDelete
  19. dah makan nanti habaq mai na..

    sodap ko idok ...

    minta ampun kat diri sendiri ...
    kalau tak sodap...muahaha

    Jom baca: BERTEMU MAN KIDAL

    ReplyDelete
  20. doc patut try ni doc..patut try..haha

    ReplyDelete
  21. Ati - rasanya saya akan buat entri pasal kedai ni kalau saya pi makan...tengoklah nanti..hihi

    ReplyDelete
  22. sodap sangat ke banggg? tiru iklan mee hailam holiooowww

    ReplyDelete
  23. Zie - tgk lah..hujung minggu ni saya nak try

    ReplyDelete
  24. Kaseh - tak tau lah..belum try..nanti dah try saya review

    ReplyDelete
  25. waa...best ni, ujung minggu ni nak turun somban lah... arap2 sodap la kan

    ReplyDelete
  26. ibuintan - kalau tak sedap, jom kita suruh owner dia mintak ampun...~hahaha

    ReplyDelete
  27. sampai kena mintak ampun ni.....sedap ke tak sedap?? heheheh~

    ReplyDelete
  28. Betul tu kan, kasik ar diskaun banyak ha baru leh terjah..hehee.. :)

    ReplyDelete
  29. Daddy Ziyyad..rasa macam mana..kalau tip top..10% pun tak pe..puas hati..

    ReplyDelete
  30. di mana tu pak ?
    aku pun mahu pergi jugak pak..

    ReplyDelete
  31. wah!!! ini makanan 1nusantara ka??? heheheee

    ReplyDelete
  32. at least kalau tak sedap,dia dah mintak maap siap2.

    ReplyDelete
  33. GB - kalau sedap, kita mintak ampun. Kalau hamoeh, tokey kedai yg kena mintak ampun!

    ReplyDelete
  34. kak Erna - saya pun belum rasa lagi kak..ekeke

    ReplyDelete
  35. SyidaGorjes - dan patutnya bagi diskaun lagi kalau tak sedap..

    ReplyDelete
  36. da g makan kat sana la..

    awal2 da minta ampun...heheh

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...