Thursday, February 10, 2011

Leonardo Da Vinci

Thanks atas respons korang yang pelbagai  DI SINI

Aku suka komen saudara ni :
sahromnasrudin said...
assalamualaikum Dr.. ape kata doktor aktif dlm NGO..bukan nak jawatan tapi buat keje amal..insyaAllah rasa masa akan terisi  ~ ~ ~aku mmg rasa nak join NGO, cuma tak pasti NGO mana.....hmmmm..risau plak ter join NGOk....kui kui kui
 
Tapi komen-komen ni memang terbaekkkk :
Norhafiza said...
pandai melukis tak?..klo pandai cuba la lukis apa yang patut..
BonekadalamChermin said...
try buat oil painting doc! mebi u can paint tulips on canvas and make it part of ur ID in the house! :) hari hari mummy ziyyad senyum. *winkwink
gadisBunga said...
cadangan bon bon sangat cool. heheh~ cadangan saya pulak. errr...belajar main gitar. pastu cipta lagu bertajuk 'the dagu togel sayang miss tulip'. nyanyi kat mommyziyyad. amacam? :D  :::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Melukis??
Aku memang dilahirkan berbakat melukis...kenapalah aku tak gunakan bakat ni dari dulu lagi...boleh tandingi leonardo da vinci..
Nilailah hasil seni aku ni....korang rasa aku wajar tak secara serius ceburi bidang ni?
Sila minta ijin  kalau nak buat wallpaper, ya, saya tau lukisan saya ni cantik bangat!
~ sejak sekolah rendah lagi aku tau aku tak reti melukis..hahaha..selalunya bila ada kerja lukisan, ayah aku yang tolong buatkan...ngeeeeee
~ bakat muzik pun sama...memang kayu.
~ aku harap anak anak aku dapat gen mommy nya yang berseni..pandai main piano, pandai melukis..

39 comments:

  1. assalamualaikum Dr...mungkin Doktor boleh aktif NGO seperti NGO yang membantu anak yatim atau rumah kebajikan..bukan maksud saya pergi minta derma kat luar tetapi melawat rumah mereka dan beri rawatan apa yang patut...tapi terpulang pada doktor..

    ReplyDelete
  2. Bujal - wakakakakkakaa...komen yg sungguh ikhlas..:P...wehh..nanti kalau free, mmg aku nak buatlah maraton wayang tu..

    ReplyDelete
  3. sahrom - wa'alaikum salam.. terima kasih atas cadangan...

    ReplyDelete
  4. kihkihkih...shantek pon lukisannye...same la kite..tengok lukisan anak lagi cantik pada No (ikut bapak dia kot)..yg No pandai buat org lidi jek hahaha...

    ReplyDelete
  5. baru nak komen balik untuk entry previous. takpelah...komen kat sini aje.

    cadangan tambahan.

    ~masuk la raja lawak~

    REASON? everytime baca komen dedi kat entry org lain mesti kite rasa lawak nak golek2! kihkihkih!!!

    ReplyDelete
  6. satu lagi:

    tgk pic di atas dan baca komen bujal= resepi kemusnahan yang sempurna.

    kantoi wa tgh blogwalk kat opis ni weyyy! hahahahahaha!!!!!!!

    ReplyDelete
  7. Daddy ziyyad..cantik lukisan tu..he he.

    ReplyDelete
  8. pinjam nak buat header blog..lalalala :P

    ReplyDelete
  9. ok la tu.ada rupa gajah.
    kalau saya,mungkin jadi itik.

    ReplyDelete
  10. norhafiza - hahaha..buat org lidi pun saya terror!

    ReplyDelete
  11. GB - saya nak masuk AF..voleyyyyy?? :p

    ReplyDelete
  12. RatuKebaya - kawan2 bloggers memang best!

    ReplyDelete
  13. GB lagik - saya tgh imagine ..saya, Bujal & awak lepak kat mamak...ntah cerita apa yg akan keluar...:)

    ReplyDelete
  14. KakErna - huhuhu...janganlah perli saya kak...hihihi

    ReplyDelete
  15. Kaseh - dipersilakan....(takut takde org masuk blog awak nanti tgk lukisan tu..hahhaa)

    ReplyDelete
  16. SyidaGorjes - kalau mcm tu, lain kali bila nak lukis gajah, awak lukis lah itik..ngeeee

    ReplyDelete
  17. yours is better than my drawing

    seriously... everytime my son mintak iols lukis apa2 gambo pun... iols akan guna madah berhelah paling lemak manis untuk menolak

    hahahahaha
    i'm a bad mom - sebab tak reti melukis! ehhhh... bad sebab guna madah berhelah lemak manis kat anak kecik!

    ReplyDelete
  18. miloais - makanya anak milo suruh tak ayahnya lukis? :)

    ReplyDelete
  19. kakngah - ayah saya tangannya ada seni..:)

    ReplyDelete
  20. eh, good la lukisan tu, nampak jugak rupa gajah. haha.

    tak pun, belajar memasak! tak salah kan lelaki pandai masak.

    ReplyDelete
  21. cantik gambar gajah tuh.. tapi kalau cik pah mmg ekor jerlah ..tang badan mesti dah lari alignment n balancing..hehe

    ReplyDelete
  22. apakah maksud di sebalik lukisan itu.. gajah sedang menyerang kampung?? hehehe...

    ReplyDelete
  23. salam singgah,

    masa mula baca..ingatkan pompuan, nak rekomen jugak pi belajar sewing...bukan buat baju but bags/purses..small project yg tak dak paksaan.....tapi....walau tak baca habis bawah bawah tu.....tak kan nak wat bag pulak kan?.....buatlah photography....for fun

    ReplyDelete
  24. dedi..nak kaler gajah tu bleh x?

    hehehe..xpe setiap org ada kelebihan masing2..:)

    ReplyDelete
  25. Habislah rumah tu kalau kena pijak ngan gajah.

    ReplyDelete
  26. mana pokok ?
    biasanya sebelah rumah mesti ada sebatang pokok.

    ReplyDelete
  27. GC - wife saya gelak besar bila saya kata saya nak belajar memasak !

    ReplyDelete
  28. Cik Pah - kena hantar gajah tu ke kedai tayar lah..kasi betulkan alignment..:p

    ReplyDelete
  29. shaza - maksud lukisan tu ialah "saya gajah kampung, bukan gajah bandar"...hihi

    ReplyDelete
  30. makcikkantin - salam kenal :) wah..makcikkantin nih kaki photography kah? lawa avatar..

    ReplyDelete
  31. azrina307 - tu kalau rumah tepi sawah...baru ada pokok..kakaka

    ReplyDelete
  32. Cik Ina - takpa makcik, rumah tu ada insurans

    ReplyDelete
  33. Chik Att - dakwat pen dah habis...tak sempat lukis pokok kelapa!

    ReplyDelete
  34. rumput n ayam itu plg kiut la doc..eh aym ke burung ke itik?ke kucing?hahaha

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...