Monday, February 14, 2011

Kita Minummmmm Dulu !

Ambil mood dulu sebelum ke Setabak..WITH THIS VOUCHER



                                                                            +



                                                                          =

42 comments:

  1. ^____^

    hubby kak ati pun minum tu

    buat sendiri ke..staff tolong buatkan?


    Jom baca: Menakutkan…Gambar Ini Menceritakan Segalanya..

    ReplyDelete
  2. ape da tongkat ali 5 in 1~~minum yang pure la~~

    ReplyDelete
  3. amboi..tahu la dpt voucher..meriah ye minum2~

    ReplyDelete
  4. Ati - kalau air yg 3-1 ni..buat sendiri aja...kalau air kena bancuh, staff buatkan..:P

    ReplyDelete
  5. antara kopi ali dengan setabak.. mane lagi sedap??

    ReplyDelete
  6. tok dukun...

    yes..tu pic kat bagan lalang le..

    cakap dah banyak kali pi sana...awatlah!!


    Jom baca: Menakutkan…Gambar Ini Menceritakan Segalanya..

    ReplyDelete
  7. pakcik pun suka minum ali cafe.starbuck dah lama tak pergi, jimat duit.

    ReplyDelete
  8. shaza - ada jenis2 kopi kat setabak tu, tongkat ali lagi best! ;P

    ReplyDelete
  9. Ati - sebab tak perasan sgt gambar tu..selalu ke bagan pun asyik corner kanan aja..heheheh(corner kiri ke palm resort tu)..

    ReplyDelete
  10. Cik Ina - memang takleh selalu gi setabak..boleh bangkrup..:P

    ReplyDelete
  11. do you need a company for the minum2 session?? wink-wink!

    hak hak hak

    ReplyDelete
  12. Amboi 5 in 1. Voucher Kaseh tu bila nak guna...

    ReplyDelete
  13. Kakzakie - esok kot kak..hehehe..jalan2 carik makan sempena cuti Maulid

    ReplyDelete
  14. ali cafe!

    GB pun layan kopi tu. ngeeeee~

    psstt..ooo...dokter2 mmg snacking cenggini ye? nak tiru. kikiki~

    ReplyDelete
  15. minum petang~
    sebentar lagi saya berminum2 bersama rakan di Syed je

    ReplyDelete
  16. bestnye..minum panas2 dan cecah biskut..best2..:)

    ReplyDelete
  17. GB - tak baik selalu minum air 3 in 1 ni...high sugar :P

    ReplyDelete
  18. zie - tak pernah try lagik layan blog dari Setabak..:)

    ReplyDelete
  19. CCC - biskut cracker tu cecah air panas..memang mahsyukkkkk...

    ReplyDelete
  20. saya cicah kopi 434 dengan biskut cap ping pong yang ada tabur gula tu...
    bestttttt

    ReplyDelete
  21. Ada apa2 perubahan ke minum tongkat ali ni? ngeee

    ReplyDelete
  22. macam suasana orang bujang kat rumah sewa dulu.... :)...

    ReplyDelete
  23. DrSinga - kopi 434 memang best...tapi kopi Kluang lah yg terbaik!

    ReplyDelete
  24. YB - ada...dapat dua anak dah...ngeeeeeeeeeeee :P

    ReplyDelete
  25. ayin - orang bujang suka makan meggi..hahaha

    ReplyDelete
  26. ingatkan orang2 kat ofis jer minum cenggitu doc.

    heee..

    ReplyDelete
  27. Bujal, kalau nak extreme, kokak aje le tongkat ali, baru la powerrrr

    ReplyDelete
  28. salam maulid...

    semua orang minum tongkat ali...sampai ali pun dah takde tongkat dah...! kui kui kui...lawak seram...

    ReplyDelete
  29. salam..masa mula2 tengok entri..terpikir kut doc nak bagi komen(cerita) pada sapa yg suka amik tongkat ali tu..rupanya nak minum..

    ReplyDelete
  30. erkkk...pompuan boleh minum tongkat ali tak? akak minat giler ngn kopi, kalu tak der kopi pompuan, bantai gak yg ni...tak memudaratkan, kan?

    ReplyDelete
  31. ooppss...lupa nk bgtauu...sy dh wat blog baru..sbb yang lama ada masalah sikit..

    ni yang baru..

    http://kilauancintasangratu2011.blogspot.com

    ReplyDelete
  32. saya tak boleh minum tue..migrain..tapi Dr, betul ke org kata minum Nescafe boleh migrain huhhuhuhuhhh

    ReplyDelete
  33. Assalamualaikum w.b.t.

    Daddy Ziyyad; Bain mmg guna software HDR utk edit gambar ni. Namanya Dynamic HDR.

    Berkenaan dslr tu, Bain tak pandai dalam membezakan D5000 & D7000. FYI, Bain cuma pakai compact digicam yg biasa+basic je. Bain tak arif langsung tentang dslr. Harap maaf ya.

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...