Wednesday, February 23, 2011

If I Could Turn Back Time





Hati ni syahdu bila baca kisah kecewa kuasa 6 kawan blog saya, Bujal  DI SINI

Saya tak bisa gostan the time..

Saya harap pemandangan lori milo ni dapat mengubati kekecewaan & remuk redam hati beliyau.


Nota kaki:
-saya sendiri kuciwa tak dapat minum milo itu. Ramai sangat orang yang macam tak pernah minum milo semasa upacara pelepasan anak penyu terbesar tu.(CERITANYA DI SINI)
Makanya, saya minum milo ais kow di Kuala Terengganu aja lepas tu.





ps: Bujal, saya belanja kamu milo beng kow, mahu?

49 comments:

  1. masa zaman sekolah dulu, van milo selalu datang sekolah bagi minum milo free.. kalau boleh nak minum sampai 2&3 cawan tapi abang milo tu kenal pulak muka saya..

    ReplyDelete
  2. miloais mcd pun sedap, tapi boikot, heh heh

    ReplyDelete
  3. selalu dapat minum milo cam gini kat shopping kompleks...buleh minum banyak kali lagi...!

    ReplyDelete
  4. apsal milo lori milo tak sama rasa ngn milo yg kita bancuh sndr...

    ReplyDelete
  5. belanja bujal milo ais tabur...nyamann

    ReplyDelete
  6. makcik pun dapat milo free masa sekolah, tapi hampeh bila minum selalu sakit perut.

    ReplyDelete
  7. milo sgt serasi dengan sistem penghadaman saya!

    ReplyDelete
  8. milo free.. selalu ketinggalan masa kat sekolah.. sebab ada sifat pemalu yg melampau.. kerana abg yang bagi milo tu macho ya amat.. perasankan..

    ReplyDelete
  9. kau bagai memerah limau nipis ke hatinya yang memang terhiris luka..
    .
    .
    sabar eh Jal!!!

    ReplyDelete
  10. di pasar malam adaaa..

    hehe..anak kak ati cukup suka
    beli yg kat pasar malam..

    padahai mumi dia buat lg sodapp..huhu


    Jom baca: CARA LETAK LINK ENTRY DALAM KOMEN ANDA

    ReplyDelete
  11. ek eleh...
    nanti aku bancuhkan sebaldi utk korang.
    hehehe



    wei.. apesal aku nak book tiket melbong utk bulan 12 dia kata sold out? pembongak tul la! huhu

    ReplyDelete
  12. saya pernah lepak minum tepi lori neskape masa konvo kat mmu.. dah tentulah bukan saya yang konvo..
    hilang dahagalah lepak tepi tu, kui3
    siap bungkus dalam botol kosong..

    ReplyDelete
  13. jom lah minum milo kat umah iols
    hik hik hik

    ReplyDelete
  14. Bujal - semoga kekecewaan hati kamu terubat sudah..~muakaka

    ReplyDelete
  15. milo ais kow kat k.t? katne doc?

    ReplyDelete
  16. shaza - selalu lori milo ni datang time hari sukan kat sekolah saya

    ReplyDelete
  17. assalamualaikum

    kita dari kecik lagi suke sgt minum milo
    tapi kan kat rumah nape eik milo yg dibuat
    tak pernah sama cam milo yg , lori milo bancuh... ~

    ReplyDelete
  18. Seronok sgt dulu2 masa sukan sekolah lori milo dtg.. berebut2 gi ambil.. terimbau kenangan dolu2.. :)

    ReplyDelete
  19. pernah beratur panjang..lastly air milo tu tumpah..macam hampes....tu sebab aku x malu bile pasaraye offer minum milo walaupun cawan kecik jer...huhuhu....

    ReplyDelete
  20. teringat masa zaman sekolah dulu dpt susu kotak free..

    ReplyDelete
  21. dedi..

    bukak open tablela..belanje kitaorg minum milo ais..emmm..lagi best...hehhe

    bujal da nangis tu..heheh

    ReplyDelete
  22. teringat nostalgia lori milo masa sukan sekolah dulu.. mmg best.. panas2 minum milo sejuk tu mmg nyaman..

    ReplyDelete
  23. kaklong - air sample sikit ajer! haha

    ReplyDelete
  24. kakngah - sebabnya kannnnn.....sebab tank lori tu tak pernah berbasuh, tapi cawan kita lepas pakai, kita basuh..~wakakaka

    ReplyDelete
  25. Kaseh - neslo tabur milo lagi nyaman!

    ReplyDelete
  26. cik ina - dulu zaman sekolah rendah, saya minum susu skim yg dihantar percuma/bayar murah tu..siap jumpa cacing lagik!!

    ReplyDelete
  27. syidagorjes - milo baik utk semua generasi!

    ReplyDelete
  28. RatuKebaya - ahahaha..crush dgn abe Milo..

    ReplyDelete
  29. DrSinga - org kampung kata, add salt to wound gitewww :P

    ReplyDelete
  30. kenapa sume gilakan milo ni? tau tak minum milo nanti badan jadi panas?

    badan gb je la. heheh~

    ReplyDelete
  31. Ati - yang kat pasar malam tu milo ori ke?

    ReplyDelete
  32. Hani - start hujung Nov kan dah cuti sekolah..sampai lah Jan. Memang tiket nak ke mana mana time tu dah byk sold out. Aku pegi bulan 10.Ko try lah bulan 10

    ReplyDelete
  33. alien - tak pernah try pulak nescefe lori nih

    ReplyDelete
  34. GC -selalu kat tapak ekspo..kat hari sukan sekolah

    ReplyDelete
  35. miloais - tunggguuuuuuu saya & Bujal dtg..hahaha

    ReplyDelete
  36. Zie - alamakkk..saya tak ingat lah kedainya..tapi kat KT..

    ReplyDelete
  37. manje - mungkin kurang milonya, lebih susu..

    ReplyDelete
  38. Rinna - kenangan ni yg buat Bujal kecewa...ahaha

    ReplyDelete
  39. HKL - lahhhh..mcm Bujal jugak ke.ada pengalaman tak best..hihi

    ReplyDelete
  40. MDT - saya selalu dpt susu yg basi..~huhu

    ReplyDelete
  41. CCC - boleh...bukak 2-3 table pun boleh :)

    ReplyDelete
  42. Hanis Azla - sebenarnya pihak sekolah bayar ke milo tu? atau servis khidmat masyarakat aja?

    ReplyDelete
  43. milo dari van tu mmg luar biasa sedapnya.

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...