Sunday, February 6, 2011

Akhirnya Manchester United ku kalah jua

Sana sini di FB, kawan kawan aku gah bercerita pasal kekalahan pertama MU musim ni.
Aku tak tengok pun game tu semalam, tahu pun bila bukak internet hari ni.
Malas nak reply dalam FB..nanti kena boooo (alah...team ko tu berderet dah kalah, memang patut aku boo ngeeeee)

Bagi aku, elok juga MU kalah..biar kasik warning sikit supaya jangan terus dibuai mimpi kekonon nak buat record invincible macam Arsenal..kalah sekali ni penting, supaya tak kalah lagi selepas ini!! Hahaha..

Wolves pounce to hand United first loss

~ apa apa pun, malam ni(awal pagi Isnin), aku akan cuba tengok game Chelsea vs Liverpool.
Tak sabar nak tengok Torres against Liverpool..hahaha

11 comments:

  1. p.s Salam takziah.
    Sekali kalah tak bererti terus kalah kan?
    Lagipun, referee main ngelat kot...
    He he he.

    ReplyDelete
  2. padan muka m.u...aku xtaw nape aku benci gila m.u....mungkin zaman CR dulu kot...tapi dia masuk real kelab kesukaan aku...terpaksalah suke...emm...hehehe

    ReplyDelete
  3. ohh torres..... hehehehe... jgn salah gol taw...

    ReplyDelete
  4. maaflah makcik tak tahu apa-apa pasal MU.Dulu tengok MU masa ada David Becham.Lepas tu kalau tengok bola Piala dunia je.Kalau ada astro, syoklah tengok.

    ReplyDelete
  5. kecewa Chelsea kalah ditangan Liverpool..Torres, please play better ok!!! penat je beli mahal2 kalo x men elok2~

    eh, silap rumah laaaa..:P

    ReplyDelete
  6. mksu nmpknya x paham apa apa, sbb mmg x minat bola ;)

    ReplyDelete
  7. saya tak minta yg lain, hanya minat 'Real Madrid' sahaja.... tak kisah lah dia memang ke kalah... sebab dia dekat di hati saya... ahahahah (semacam jer bunyi... sila abaikan..)

    ReplyDelete
  8. erk..takleh nak join komen.. tak minat bola...

    ReplyDelete
  9. yeh!yeh!yeh!!!!!
    aku sukaaaaa!!
    aku sanggup tunggu sampai gema habis!!
    sebab nak nengok MU kalah!!!
    kepada Wolves.. yang tercorot pulak tu!!!!
    .
    .
    ( sebab semua mamat dalam rumah ni fanatik MU)
    ( sebab merekalah gua tak dapat nengok channel lain )

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...