Wednesday, January 19, 2011

Test Power

Ini entri test power aja.
Saya budak baru belajar, kalau salah tolong tunjukkan.

Saya sedar tentang pilihan mengepos entri ini pun dari Bujal. (Bujal lagik...heheh)
Harapnya entri ini menjadi, yakni diterbitkan tepat pada waktunya :)

19 comments:

  1. diterbitkan pada 6.08 petang.betul?

    ReplyDelete
  2. heheheh..a'ah..ni mesti auto publish..hehehe

    ReplyDelete
  3. yaaaa anda berjaya nampaknyaaa...

    ReplyDelete
  4. guna window writter ker ....

    kalau betul nak try juga

    ReplyDelete
  5. amboi hang belajar ngan bujal je ye.tak nak belajar ngan makcik ina.

    ReplyDelete
  6. janji ado!
    huhh.. memang obses!!! hahaha

    ReplyDelete
  7. wah. dah berjaya. harus belanja bujal makan eskrem ni! heheh~

    ReplyDelete
  8. zie - yup, auto publish punya setting :P

    ReplyDelete
  9. Bujal - yaaa.. tepat sekali. Ia menjadi. Thanks Cikgu IT~ Bujal :)

    ReplyDelete
  10. CCC - saya sedar tentang auto publish ni bila baca blog si Bujal

    ReplyDelete
  11. Chik Att - guna aplikasi dlm blogspot ni aje

    ReplyDelete
  12. Cik Ina - lepas lepas ni saya berguru dgn makcik pulak...heheh

    ReplyDelete
  13. GB - nak lepak dgn Bujal & GB kat Ice Room...:)

    ReplyDelete
  14. ko pun nak berblog guna ibu jari eh??!!
    :)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...