Thursday, January 27, 2011

Pabila Otak Di Kepala Lutut - Part 2

Hari ni, wa rasa wa dah macam Datuk Micheal Chong, yang jaga MCA Public Services & Complaints Department.

Pagi tadi wa tolong itu akak Kakcik, kasi ajar sama dia punya jiran yang suka parking haphazardly !
Lepas tu, kawan maya wa, Ati Masrif minta tolong jugak :


Ati Masrif said...
bagus lah idea tok dukun ni.. psstt...boleh tolong kita lak.. jiran sebelah asyik biarkan anjing dia berak kat laman rumput je!! nota apa nak bagi...??muahaha...^_~

39 comments:

  1. macam mental ross plak dia ni... ngeriii (rujuk cerita friends, kalau tak tau)

    ReplyDelete
  2. no 4??

    malas saya hendak berkomen~

    haha~

    ReplyDelete
  3. ello latok... wa mau mintak tolong moleh ka???

    muahahahah

    tak pe lah tu
    bantu-membantu amalam mulia

    ReplyDelete
  4. GB & FATIN -- hahah & hihihi kembali :)

    ReplyDelete
  5. Bujal - anda terliwat hari ni....maafkan saya, terlewat.:P

    ReplyDelete
  6. miloais - wa semua olang wa tolong...

    ReplyDelete
  7. Kat rumah kakcik pun, setiap pagi waktu kakcik keluar nak ke tempat kerja, ada seorang 'Mr Lim', yang bawa anjengnya bersiar2 (seawal 6 pagi). Dia ikut je anjengnya (dia pegang tali yang mengikat leher anjeng tu) menggesel2 kat tayar kereta orang. Nanti satu hari kakcik nak ambil gambar....

    ReplyDelete
  8. kakcik - kadangkala, owner anjing ni mmg tak sensitif dgn nilai2 budaya/agama kita..

    ReplyDelete
  9. Cik Ina - boleh, no problemo...dan haiwan itu tiada masalah, sebab ia tiada akal, tuannya yg bermasalah..

    ReplyDelete
  10. erk! nama dah kembar...komen pun lebih kurang. hahaha!!!

    anjing dapat buasir adalah antara binatang yg terhodoh di dunia tau. hahaha!!!

    ReplyDelete
  11. ade tak jual ubat supaya anjing dapat buasir?? nak bagi kat jiran sebelah gak.. hahaha

    ReplyDelete
  12. he..he..he..mcm manalah anjing kena buasir nanti ye?

    ReplyDelete
  13. Mr Lim kata
    'owhh.. lumput mahal kah? wa ingat ini lumput sendili tumbuh'
    lalalala~

    ReplyDelete
  14. ' talak apa wo.. bagut! bagut!
    anjeng gua sulah lama sembelit'

    mr Lim

    ReplyDelete
  15. apalagi kak ati . berani mati tak letak note camtuh.. hehehe..

    ReplyDelete
  16. wakakakaka sengal gak kamu eik.. buasir lagi tuhh

    ReplyDelete
  17. huhuu..... kalau doktor ... mesti sumpah ...an menyumpah bab2 berkaitan dengan penyakit ..... hahahahah

    ReplyDelete
  18. hahahaa...
    ok2...anjing dapat buasir...hehehe...
    lu manyak taiko lah wt ini kerja..hehee

    ReplyDelete
  19. hahahaha!!!

    sakit perut den ni..

    ingat n3 yg sama ..sampai terlepas pandang kito

    eemm..boleh tak kita ..letak kat situ

    kawan kita tolong tulis kan!!

    ahak..nak selamat aje ^_~

    maceh tok dukun!!

    ReplyDelete
  20. muahahaha..

    sambung gelak ..

    tengok jawapan dr singa...

    adeiii..senak perut den ni...

    ReplyDelete
  21. tok dukun ..

    kita minta izin copy paste yek...

    surprise..!!

    ptg ni dtg blog kita tau ^___^

    ReplyDelete
  22. hahaha .... tergelak-gelak kita baca. btl2 tok dukun la tuan belog ni. siap boleh 'santau' kan anjing tu dpt buasir dari jauh. hihi ..

    ReplyDelete
  23. hahah...kak ati yang request rupanya...hihi...

    ReplyDelete
  24. hhhhaaaahhh... macam ni pun ada juga.. kisah benar? boleh buat drama nih hhheeee

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...