Tuesday, January 11, 2011

Menjawab Tag Puan Ati Masrif :)

Saya telah di tag oleh Ati Masrif di sini.

Makanya, di pagi yang dingin ini, saya jawablah tag tersebut, patient pun tarak lagi,pelik betul.

1. Apakah hobi anda?

-Hobi saya ialah melancong.
-Bakal hobi saya ialah fotografi, iaitu mengambil gambar. Ngeeeeee...

2. Senaraikan tempat yang anda ingin pergi ?

-Banyak betul tempat yang saya ingin pergi di dalam dunia ini. Tapi top priority saya ialah Mekah, Madinah, Maldives dan Belanda.

3. Sikap positif yang anda miliki ?

-Banyakkkkkk(hehehhee). Entah la. Tak tahu pula, nanti dikata jump into basket, then you lift it yourself pulak. Saya rasa mungkin saya suka ambil tahu dan concern hal kebajikan orang lain, sampaikan hal dalam kain patient saya pun kadangkala saya korek. Mungkin sikap positif saya ini perlu saya salurkan dengan menjadi seorang ahli politik, atau pun bekerja dengan Jabatan Kebajikan Masyarakat. :)

4. Sikap negatif anda ?

-Wauuuuuu..Ini soalan membunuh, soalan menyuruh membuka pekung di dada..Miahahaha..
Walaubagaimanapun, saya akan jawab juga.

Saya ada tabiat buruk semasa memandu, iaitu mudah marah, mudah melanggar had laju, dan cukup anti dengan orang yang highlight saya dari belakang(walaupun ketika itu saya sedang memotong dengan kelajuan 120km/j).Penyudahnya, saya akan ikut kembali kereta itu dan cucuk dia sampai dia sedar akan kemampuan sebenar jentera dia.Hahaha...jangan ikut sikap negatif saya ini, jangan!


Senarai tag saya pula, ialah manusia manusia berikut, jika anda sudi, sila jawab:

1. Bujal X (wehhhh..kat mana ko tag aku hah? bagi link, meh aku jawab)
2. GadisBunga (GB)
3. kucingorengemok (KOG)
4. myaby
5. Hani si duta SlimWorld.....phewwwittttt
6. DrSinga  (rasanya tak akan jawab :) )
7. DrZulDahan
8. makdaraTERdiva
9.Cikgu Zie
10. Wahida
11. En Yunus Badawi (YB)
12. cikceriacorner
13. en_me
14. Cik Boneka dalam Chermin
15. sahromnasrudin
16. alien
17. gismo82
18.mekchu
19. makcik Cik Ina suka Do Do Cheng (panjang giler lah nama macit.)

panjang gila kan senarai...kalau semua 19 orang ni jawab, aku shave janggut aku...ngeeeeeeeee

41 comments:

  1. GB seru kite sume jawab tag ni walaupun kak ati pun dah tag GB. pastu daddy ziyad wajib tayang dagu bogel dia kat blog. amacam? lalala~

    ok, back to comment: hobi dan sikap negatif kita sama. eeee...kite jahat. hahaha!

    ReplyDelete
  2. hahahahaaaaaaaaaaa......
    .
    elehh...
    sikit je soklan..
    no hal lah!!!

    ReplyDelete
  3. hahaha.. GB, SOKONG 800%!!

    tapi aku tunggu ada 8 orang tag aku dulu, baru aku jawab.. aci tak? hehehe

    (apesal tah skrg ni aku suke beno no 8... 8 lagi.. eyahhh)

    ReplyDelete
  4. waaaa....menarik nih...org yg kena tag, sila jawab tag ye..kita tengok daddy Ziyyad shave ke x..

    ade bran doc??

    hahaha

    upload gambar hokeh!!

    ReplyDelete
  5. hehheheh..setuju dgn semua org..pasni kene tayang dagu daddy ziyyad..heheheh..

    ReplyDelete
  6. mari kita jawab tag untuk lihat dagu togel di blog ini!

    ReplyDelete
  7. alamak..sy pun termsuk ke..trime kasih..sy hargai tag ini...

    ReplyDelete
  8. WAH!

    bertambah lagi hutang tag saya!
    huhuhuhu

    kena jawab tag bujal dulu~

    saya akan cuba jawab
    demi nak tengok DAGU BOGEL!

    hahahaha

    macam seksi je?

    :P

    ReplyDelete
  9. eh! MDT pun terkena gak! abesla rahsia wa bakal terbongkar pasni..haishhh!

    bersedialah utk membotakkan dagu itu..lalalalala..

    ReplyDelete
  10. ah~~semak la sendiri blog saya itu~~

    *sampai seru saya jawab tag ini ok?

    ReplyDelete
  11. aiyak!!! tag lagi!! aku byk hutang neh...tapi demi nak tgk dagu ko, sok2 aku buat...

    ReplyDelete
  12. Nanti ada duit baru bayar hutang.makcik baru tahu ko suka marah masa memandu ye.suami makcik pulak suka marah masa bawak motor.khe khe

    ReplyDelete
  13. sikap buruh awak tu ada sikit2 kat saya walapun dah tua ! hehe

    t.kasih kerana sudi singgah komen kali pertama.

    ReplyDelete
  14. buatnye kesembilan belas itu menjawab..bogel la dagu.. cam GB ckp tuh.. nway, mmg negatif sikap negatif tu.. tami juge yg memiliki sikap negatif sebegitu ..u r not alone..hahha

    ReplyDelete
  15. GB - mari kita sama sama buang sikap negatif kita yang sama tu..

    nak tayang dagu bogel yerrrr...:)

    ReplyDelete
  16. DrSinga - jawab, jangan tak jawabbbb...kih kih kih

    ReplyDelete
  17. Hani - pastikan plet kereta ko no 8.

    ReplyDelete
  18. cikceriacorner - malu dagu saya itu tauuuuu..:)

    ReplyDelete
  19. KOG - saya beri masa 10 saat dari sekarang utk jawab tag tersebut...miahahhaa

    ReplyDelete
  20. Boneka Dalam Chermin - saya pun berhutang tag dgn Bujal tu...u jawab dulu, nanti saya kopi pes..:)

    ReplyDelete
  21. MDT - genap 19 orang tuh jawab, saya bersedia botakkan dagu ni..hihihi

    ReplyDelete
  22. Bujal X - tunggu sampai seru...siapa yang menyeru tu???

    ReplyDelete
  23. wahida - sila jawab, dan saya tampal gambar dagu licin..hhehe

    ReplyDelete
  24. makcik Cik Ina - kalau marah2 masa bawak moto lagi bahaya tuuuuu

    ReplyDelete
  25. al lavendari - thanks..
    Saya nak beli rumah kat Lavender Heights tu..byk kosong lagi ker?

    ReplyDelete
  26. Fatin MRaz - rasanya mmg ramai yg ada masalah anger masa memandu ni..:)

    ReplyDelete
  27. Mujurrrrrr.. selamat akuuu

    tapi kalu DADDY nak save janggut, saya tingin nak snap pic.!

    ReplyDelete
  28. ooh..berjanggut kambing rupanya..hihi

    hurmm..awaklah org yang berlumba dgn kita
    itu hari yek....eceh..huhu

    ReplyDelete
  29. azieazah - saya tag awak juga. Miahahaha

    ReplyDelete
  30. Ati Masrif - ye, kita yang sedang berlumba tu, saya dalam ferrari merah, awak ferrari kuning kannn?

    ReplyDelete
  31. kalau suami saya drive then kereta kat depan dok lane kanan tapi terhegeh2,dia akan cucuk rapat....mmg rapat giler.tapi tak bg high beam...saya mmg risau lahhh...esp kalau bambam ada sekali.

    ReplyDelete
  32. ehh...

    betul bangat dong!

    yes..naik gak ferrari kuning
    walau dlm angan tok dukun..ahak!

    ReplyDelete
  33. doc,yg nombor 9 tu saya ke??

    haha

    ReplyDelete
  34. ieda - kak, saya suka cucuk orang bila drive sorang2..kalau bawak anak, mmg tak berani

    ReplyDelete
  35. ati masrif lagi - mari kita berangan..penting tu..

    ReplyDelete
  36. hahahha...nnt malam2 nnt ye kita buat...

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...