Monday, January 10, 2011

Fasha Sanda, Bali & World Cup

Tadi baca cerita Fasha Sanda pakai bikini di pantai Tanjung Benoa, Bali di blog bro Mazidul

Aku tak mau komen lah pasal bikini tu.
Hak masing masing.
Nak bogel ke, sexy ke, dugong ke, dah tua bangka masing-masing.
Tahu halal haram, tahu syurga neraka.

Cuma bila baca aje bab pantai di Bali tu, mesti teringat nak pi Bali.
Padahal baru 6 bulan lepas pegi.
Betullah kata orang, Bali ni berhantu..hihihi..Memang byk hantu pun sebab byk pura..:)
Bagi akulah, memang nak lagi ke sana.
Ada orang yang tak suka sebab penuh dengan pura kat pulau nih..hehehe


pesisir Pantai Kuta

Kunjungan aku ke Bali bulan 6 tuhari istimewa daripada kunjungan sebelum2 ini, sebab masa tu demam world cup Afrika.

So boleh tengok gaya orang Bali nak sambut World Cup...di perkampungan bola namanya, kata supir aku tu..


Setiap rumah di kampung ni akan pacak bendera negara yang mereka sokong, di hadapan rumah mereka.
Meriah suasana di kampung ni.



Bila terkenang kembali final Piala Suzuki AFF tu, aku terfikir, kalaulah Malaysia main kat World Cup, adakah bendera Malaysia akan terpacak kat perkampungan ni??

31 comments:

  1. salam..

    yeahahah..

    1st...

    eemmm...cantik bali tu..tp lagi cantik malaysia tetap dihati..
    mana tau 1 ari nanti malaysia masuk world cup..chaiyok malaysia..:)

    ReplyDelete
  2. haha..kalaulah kan..rasanya kalau pacak pun,pacak bendera negara diaaaaa penuh2..melainkan bendera dekat rumah bdk2 belajar kat sane..

    ReplyDelete
  3. pura tu apa? tak pernah pegi bali lagi.. sbb dah ramai kawan2 yg pegi.. tgk gmbr pun dah rasa mcm jejak kaki kat sana.. hehehe..

    ReplyDelete
  4. pulau pisang kat tepi pantai pontian johor la doc, kan me tulis tewww.. uhuhu

    ReplyDelete
  5. pura banyak dalam perahu.

    pura-pura tak tahu.

    puri tomato dalam tin.

    angkasapuri relevankan lagi?

    mueheheh~

    ReplyDelete
  6. CCC - tahniah, anda berjaya menewakan Bujal X :)

    ReplyDelete
  7. Zie - saya YAKIN mereka tak akan pacak bendera kita..

    ReplyDelete
  8. mekchu - Pura ialah temple, kuil. Pura ialah bahasa masyarakat Bali

    ReplyDelete
  9. sahrom - hehehe..memang bikin hot satu malaya kononnya dia berbikini

    ReplyDelete
  10. Bujal - Pura ialah kuil mereka. Lepas ini jangan berpura pura tak tahu maksud pura

    ReplyDelete
  11. en me - Oh ya...baru terperasan...hehehhehee sorry...:)

    ReplyDelete
  12. GB - bila boleh makan nasik minyak?ngeeeeeee..up date lah dalam blog hasil risikan...

    ReplyDelete
  13. Mana fasha sandha berbikini?cepat tepek gambar!!

    ReplyDelete
  14. entahlah, masing2 sangat mementingkan selera sendiri ek tak ingat hukum hakam

    ReplyDelete
  15. As salam doc.

    Singgah dari blog en_me. Ramai kengkawan lain kat sini rupanya.

    ReplyDelete
  16. mungkin jugak akan terpacak, kata jiran.

    ReplyDelete
  17. eh, aku rasa aku dah komen petang tadi
    apsal takde aaar?
    huhuhu~ nyamfahhh ai!

    ReplyDelete
  18. pura tu apa ..

    binatang..

    makanan..

    dulu F.S. tu ada dtg ke Mandarin oriental htl
    dgn b/f tak jadi tu...lalala...

    ReplyDelete
  19. Cik Ina MDDC - malaslah nak tepek gambar fasha berbikini...dosa tau..:)

    ReplyDelete
  20. MakSu - itu lah pasal..masing2 dah tua bangka kan..

    ReplyDelete
  21. azrina 3.7 - wa'alaikum salam. Thanks sudi singgah

    ReplyDelete
  22. Niz - gambar pantai, Insya Allah lain2 episode..:)

    ReplyDelete
  23. Hani - ko belum komen lahhhhhhhhhh..muahaha

    ReplyDelete
  24. Artis malaysia mmg mcm tu... Last time masa aku kerja kat Indon..tak berkesempatan plak nak pi Bali..so maybe next time kot..mcm menarik je...

    ReplyDelete
  25. gismo - pergi lah, menarik Bali ni

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...