Wednesday, January 26, 2011

Entri Riak

Sebagaimana tajuk, begitulah cerita entri ni.
Nak riak kat Cik Pah...Dia dapat sekotak aje : Cik Pah Sudah Dapat

Aku dah dapat, DUA kotak...Miahahahhaa....





Dan limau limau ini manis....sumpahhhhhh pakcik tak tipu, tau Bujal!!


Riak dengan Bujal....tengok tu, tak cukup tangan nak pegang...

Aku buat promosi, lepas check blood pressure, dapat free limau 3 bijik.

Okeh...aku tipu :)
Kalau aku kasik sorang sebijik pun, tak sampai sehari habis dua kotak tu..

Moral of the story:

-jangan riak, berdosa..pakcik gurau aje..
-Bujal, sila berharap esok anda dapat 3 kotak pula, boleh riak kat aku pulak..wakakaka..

41 comments:

  1. pegidah~~saya dapat selori rilek je~~

    hoih!

    3 kali 1st dalam sehari secara berturut2!

    saya hebat~

    ReplyDelete
  2. Bujal - kamu memang hebat!!!!!

    Aku ingat aku post dekat2 pukul 5, si Bujal dah nak balik dari opis...cissssssssssss

    ReplyDelete
  3. hahaha...riak gile!


    hahahah!!!

    daddy, cube cek limau tu ada pressure tak? huhuhu!

    ReplyDelete
  4. Makcik tak boleh makan limau tu, nanti semput makcik menjadi2... :(

    ReplyDelete
  5. tak baik taw riak...
    cer post kat iols barang sebijik dua
    dapat pahala taw... memanjangkan rezeki
    hiks

    ReplyDelete
  6. mak aii tajuk die.. riak kibir ke sughro? hehehe

    ReplyDelete
  7. Nanti kalau aku dah dapat lebih,
    aku ambik gambar.
    Bubuh dlm blog.
    Setakat ni baru dua kotak.
    Itupun staf klinik dah ngendeng2.
    Aku nak riak jugak...

    ReplyDelete
  8. hehehe.. apsal masa saya keje, takde org bg saya limau pun ehh?

    ReplyDelete
  9. berdose riak sorang2..meh nak riak samer.... (p/s: tapi lom ada dapat limau lagi ni) hahaha

    ReplyDelete
  10. Poskan kat budak bujang ni cket kalo dapat selori..hehe

    ReplyDelete
  11. limau free ke?? sangat jeles.. saye takde sape kasi free.. kalau teringin nak makan kena la pegi beli..

    p/s-tak baik tau riak, bagi la sini sikit..

    ReplyDelete
  12. limau tu lah salah satu penyebabnya suara ni wock dan kong-kong-kong siang malam...


    betul tak DZ ?

    ReplyDelete
  13. gebunya tangan yg pegang limau itu.. (eh... Aik????) hahahaha

    wei.. Kat fb nama ko asik kua je kat 'people u may know' aku. Patut ka aku add.. or buat bodo je? Nyemak tau! Kuang3x!

    ReplyDelete
  14. esok nak gi market ... nak kutip kotak limau ... susun ... pas tu tangkap gambaq ....
    boleh riak gak ......
    cakap ngan korang ... CA dapat banyakkkk kotakkkk ...

    ReplyDelete
  15. GB - limau nih kalau buat test glucose, memang kantoi!!

    ReplyDelete
  16. kakcik- takpe kak, ada banyak lagi buah buahan lain yang akak boley makan..:)

    ReplyDelete
  17. miloais - sila emailkan alamat, boleh pos..haha

    ReplyDelete
  18. Zoul - alah bro, mesti ramai tokey2/apek yang selalu jumpa u kat klinik kan...10 kotak bleh dapat..:)

    ReplyDelete
  19. oo...patutlah lambat je
    panggil nama..rupa2nya doktor
    kat dlm makan limau...

    byk tu..minta skit :P

    ReplyDelete
  20. Kalau tak cukup tangan nak pegang, meh campak kat sini sekotak. Jenis ni selalunya manis. Mesti staff dapat habuan seketul duakan.

    ReplyDelete
  21. Elehhhh makcik pun nak riak jugak lahhh..

    Semalam pi tukar tiub motor yg kempis, cina motor tu kasi 3 bijik tauuuuu.... tak citer jer.

    ReplyDelete
  22. aku dtg check blood pressure kat tempat doc lah mcm ni..dapat limau free.. he..he..he..

    ReplyDelete
  23. DELancrettLurpak - takpe, I pos ke UK nanti..:P

    ReplyDelete
  24. KOG - hahaha...apa yg cirit nyeeeeee

    ReplyDelete
  25. Kaseh - jgn lupa meriakkan diri bila dapat limau berkotak kotak nanti..hehe

    ReplyDelete
  26. shaza - rasanya kalau beli pun tak mahal limau ni

    ReplyDelete
  27. azrina307 - yup, betul tu...tu pasal jgn mkn byk sgt

    ReplyDelete
  28. Hani - cisssssssssssssssss...gebu ko kata..hahahaha..

    Add lah woi.....sombong siot...:P

    ReplyDelete
  29. Chik Att - susun lawa2 mcm menara KLCC, lepas tu tangkap gambar...

    ReplyDelete
  30. Ati - bau limau dah bilik consultation nih!

    ReplyDelete
  31. Cik Ina - ya makcikkkkk..kami makan beramai ramai..manisssssss

    ReplyDelete
  32. azieazah - baik sungguh hati cina kedai moto tu kannnn..:)

    ReplyDelete
  33. gismo - ko dtg, limau ais pun aku belanja..hehhe

    ReplyDelete
  34. tahun ni tak boleh nak riak.. limau datang berkotak.. tapi cik. Bos bagi 2 biji sorang je.. baru dapat 6 biji.. makan baru sebiji.. sebab tak tahan masam......

    ReplyDelete
  35. aku baru dpt 2 bijik..kesian kat aku kan?

    ReplyDelete
  36. kita kat sini dapat 5 biji aje... syukur la kan hehe ~

    ReplyDelete
  37. boss kita yg akan sambut raya cina next week kata

    limau ni tak boleh makan byk..pasal depa bubuh ubat.. chemical ke ape ntah..

    tak elok utk kesihatan!

    ReplyDelete
  38. wah..tahniah dapat 2 ..tapi sok cik pah nak calling calling bank suruh anto lagi limau .

    bujal tuh mmg ada alert kan

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...