Wednesday, December 29, 2010

Semoga Aku Boleh Follow Bujal X

Malam ni nak tengok wayang, setelah sekian lama tak tengok..
Prebiu aku nak tengok wayang(bukan prebiu filemnya..ahakss) aku dah buat Kat Sini

Harapnya, ada lah tiket utk citer Jack Black ini...

Selain aku, khabarnya Bujal X pun nak tunaikan impian 2010 dia, dengan marathon wayang..3 cerita.
Di sini kisahnya

Doakan semoga aku, Fiza & Ziyyad (plus si kecil di dalam Fiza) dapat tiket..Pukul 5 kang baru nak beli tiket.

18 comments:

  1. salam ziarah..pertama kali ke blog ini..kenal blog ini dr blog YB

    ReplyDelete
  2. belila online bagi mengelakkan kekecewaan....=)

    ReplyDelete
  3. sahromnasrudin - thanks sudi singgah...

    ReplyDelete
  4. syidagorjes - tu la pasal...tak pernah try lagi..u pernah ke guna online ticketing tu?

    ReplyDelete
  5. Woi! malam ini ada bola daa...
    Malaysia nak ganyang Indonesia.

    Lagi best...

    ReplyDelete
  6. singgah kembali dan folo blog ini..trime kasih membalas kunjungan..semoga berkinjung kembali ya

    ReplyDelete
  7. DrZul - terasa malas pula nak nonton 2nd game itu..doa dari jauh aja hope tak kena 4-0..

    ReplyDelete
  8. cam anak perempuan makcik gak, tengok wayang secara marathon.Anak makcik, selalunya booking dulu tiket, nanti tak payah nak beratur bagai. makcik tak boleh layanlah, wayang yang tengok makcik nanti.

    ReplyDelete
  9. aku pun sedang merencana agenda sempena cuti 3-5 jan nanti.. kalau best citer ni, sila rekomen keh.. nak pulun berdating tgk wayang dgn encik apek (tanpa budak2! ngeh3x)

    ReplyDelete
  10. patut la harini dia sokmo 1st ngomen!

    ReplyDelete
  11. mesti malam ni wayang tak full sebab org tgk bole. mmg syiok laa!

    ReplyDelete
  12. larat ker nak duduk kat seat sinema tu after one another?

    ReplyDelete
  13. baru ada mood nk jln2

    nape daddy ziyyad ni..tak exited nk
    tgk bola ke..

    ReplyDelete
  14. guyssss...akhirnya saya tak jadi ke panggung..hahaha..dan tengok bola...

    ReplyDelete
  15. aku dh terlepas utk doakan ko..~dush~

    ReplyDelete
  16. pencacai - aku pun tak pegi daaaaaa..hihihi

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...