Monday, December 27, 2010

Selkom Sucks ?

Aku tak tahulah samada aku aja yang kena spam, atau korang pun terkena jugak.

Last week dalam FB, kawan2 aku pun ada complaint benda yang sama.

Kalau setakat satu dua iklan, ok lah.

Tapi kalau selang 3-4 jam sekali SMS masuk...tengah2 malam SMS masuk...kan ke SPAM namanya tu..

Tu tak kira lagi dengan SMS dari syarikat hartanah yang tiap tiap minggu suruh aku beli properties mereka yang baru...ingat aku cop duit ke hape?

Aku berkira kira nak tukar service provider..tapi aku sayang nombor fon aku...

Korang yang pakai line service provider ni, kena tak masalah yang aku lalui ni?

23 comments:

  1. ade!!!!

    inbox penuh dgn sms2 promo aje. hangin tau!

    ReplyDelete
  2. GB - jommmmm kita boikot Celcom..hahahha

    ReplyDelete
  3. saya pakai digi.benci celcom sejak azali lagi.ptuiih celcom~

    ReplyDelete
  4. Bujal - tapi line Digi katanya agak hampeh..betoi ka?

    ReplyDelete
  5. seb bek maksu tak berhenpon sekarang ni, guna public fone jer ;)

    ReplyDelete
  6. Saya menguna line celcom postpaid dari 2005 hingga sekarang. Alhamdulilah pulak tak de masaalah.lately saya benci sangat, asyik terima sms merapu dia.

    ReplyDelete
  7. Daddy Ziyyad..memang bermasaalah sekarang nikan..bila kita buang..kejap tu..masuk lagi benda yang sama..

    ReplyDelete
  8. sama gak
    tetibe masuk sms promote itu ini
    tensen je
    'xtra caring' sgt lah

    ReplyDelete
  9. Maxis pun mcm tu juga. Banyak spam entah apa2.

    Skrg kalau kita nak tukar service provider kita boleh bawa no asal kita.

    ReplyDelete
  10. Kawe pakai Digi je.. setakat ni Toyol kuning tak buat masalah byk plak..he..he..he..

    ReplyDelete
  11. hihi..kita tak kena
    sbb kita pakai line si montel kuning tu..^_^

    ReplyDelete
  12. mak su - guna public fon senang kan..tapi tak bleh sms/mms..hehehe

    ReplyDelete
  13. DrZul - yepppp, terkena...tensennnn

    ReplyDelete
  14. Cik Ina - itulah masalahnya..sms2 merapu....

    ReplyDelete
  15. Kak Erna - akak pun pakai celcom ke?

    ReplyDelete
  16. alien - sharing is caring katanya..

    ReplyDelete
  17. YB - so confirm tak bleh ambik MAXIS..sebab samo ajo masalahnya..

    ReplyDelete
  18. gismo - maybe akan consider line toyol kuning tu

    ReplyDelete
  19. ati - thanks...gismo pun kata line digi OK..

    ReplyDelete
  20. maxis saya sama jek.tp saya malas nak pening2 cri provider lain.
    saya seorang yg pasrah lagi redha....

    ReplyDelete
  21. syidagorjes - pasti maxis sayang pada kamu...

    ReplyDelete
  22. pakai postpaid..takde lah bnyak sms masok

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...