Tuesday, December 14, 2010

Manchester United 1 Arsenal 0

Alhamdulillah...

Puas hati...ngeh ngeh ngeh...


Walaupun Runi terlepas penalty, cukuplah mamat Korea Selatan ni menjadi hero Man U, again.
We love you JS Park.....
Miahahaha...

Goalllllllllllll.

Tak sia sia pelombong Chile yang terperangkap tu dulu, dibawa ke Old Trafford.
Tanpa perlu menurun otai Giggsy & Berbatov, and also Hernandez, dah cukup untuk mengajar Arsenal.

Best..best..hehehe..
Mu goes top of the league, 2 points ahead of second place Arsenal, with one game in hand.

Cant wait next match against Chelsea...

20 comments:

  1. the blues, please beat MU's score in the next match!!...

    hehehe

    ReplyDelete
  2. gua akan sokong apa2 team yang lawan MU...
    .
    .
    .
    jangan dilit link gua eh!!
    :)

    ReplyDelete
  3. da agak dah si tua tu
    cis
    cis
    cis

    ReplyDelete
  4. huhh.. entri bola???
    err..mintak diri dulu la eh
    hehe

    ReplyDelete
  5. bujal X --boooo jugak sama Arsenal..

    ReplyDelete
  6. Dr Singa --anything but MU eh...hahahha

    ReplyDelete
  7. wahida & Hani --habis tu korang minat apa? bola jaring? :)

    ReplyDelete
  8. Hari ni hari kau.
    Esok hariku pulak:(

    p.s Kenapalah Liverpool boleh kalah dgn Newcastle hari tu?
    Kalau tidak boleh buat entri dlm blog. Sigh...

    ReplyDelete
  9. Saya tak dapat tengok match tu sbb pergi makan angin. Janji MU menang ok tu.

    Hidup MU!

    ReplyDelete
  10. kihkihkih...

    masa dgn cikgu hamid yaman dulu, suka main basketball jer... syiok.. mainnya tak seberapa, jerit jer lebih. kalah lotong2 kat hutan belakang maktab tu... hahaha

    clue.. satu kelas dgn nik ajib.. kenal?

    ReplyDelete
  11. Dr Zul -- harapnya Liverpool berjaya masuk saingan Champs League sezen depan

    ReplyDelete
  12. YB - takpe YB, yang penting MU menang....best Langkawi yeaaaa...

    ReplyDelete
  13. Hani--loohhh..satu kelas dgn Ajib..boleh belek balik Bitara yang entah kemana dihumban tuh...:)

    ReplyDelete
  14. puhh kiri..
    puhhh kanan...

    mintak2 la bitara tu dah ghaib terus!

    muahahaha

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...