Thursday, December 30, 2010

Julia Perez, Cameraman & Gagal Ke Panggung




Akhirnya, aku tak dapat ikuti jejak Bujal X untuk ke panggung semalam.
Plan semalam

Sebabnya:

1. Ziyyad meragam tak mau keluar rumah. Pukul 4.40pm, mummy nya call aku, kata Ziyyad tak nak keluar. Selalunya dia yang nombor 1 kalau ajak keluar, paling excited. So, bagi mengelakkan kejadian yang tidak di ingini di dalam panggung sekiranya membawa a moody 2 years old boy, baik tak payah pergi.

2. Aku bersemangat balik nak tengok bola.

Untuk tempoh beberapa tahun kebelakangan ini, 1st time, aku teruja...adrenalin mencurah curah tengok bola Malaysia semalam. Keeper Kelantan tu memang bagus, walaupun aku akui sepakan penalti kapten Indon tu agak lemah.  Safee Sali pun bagus. Shahrulidlan pun bagus.

Puas tercari cari ke mana gerangan model lucah Indon yang khabarnya nak pakai coli berlaser iteww..:)


Yang aku perasan, cameraman Indon memang gile cewek..
Sebab apa aku cakap macam tu?



Sebab most of the time, kalau tak fokus kat game atau SBY, mereka akan usha awek2 dalam stadium.
Standard lah kan kalau tengok EPL, La Liga, even World Cup, memang awek penyeri stadium nak nak awek Brazil . Cameraman pasti akan tunjuk gelagat gedik manja mereka ini.
Tapi cameraman Indon nih terlalu banyak kali dok fokus kat awek. Aku kira lebih dari 8 kali. Dan siap mark awek2 yang sama ! Hahaha

Apa apa pun, tahniah Malaysia.
Semoga terus sukses, dan istiqomah. :)

20 comments:

  1. tapi aku perasan fan drg takde respon bila kamera menfokus.. semo cam batu, kekeke
    cuma ada satu shot sorang laki melonjak2 girang di dalam kelompok yg muram..
    suspek, itu org malaysia ..kui3

    banding ngn fan kita, kalah ke menang..teruja pandang kamera
    :))

    ReplyDelete
  2. hoho~~kameramen itu amat hamsap~~daddy~saya ada tag kamu~~cekiout~~

    ReplyDelete
  3. nape tak fokus kat mahohara hahahahah

    ReplyDelete
  4. ha ah!!!
    dok fokus minah yang sama je...
    siapakah minah itu eh?

    ReplyDelete
  5. alien - betul tu, fan Indon nih memang takde perasaan bila pandang kamera...errrrr..or fan Malaysia yg terlebih jakun..miahahaha

    ReplyDelete
  6. Bujal X - dimana ante ada tag sama ana ? ana tak pirasan lah..

    ReplyDelete
  7. sahrom - rasanya semalam macam ada satu cewek kat Stadium Bung Karno tu, mcm Manohara...

    ReplyDelete
  8. DrSinga - ai sungguh kuciwa sebab cameraman tidak fokus ke arah Julia Perez berserta dgn coli ajaib beliau.:)

    ReplyDelete
  9. aku suka masa cameraman shot penyokong indon gigit jari masa team malaysia ambik hadiah... hehehe

    ReplyDelete
  10. betul la semalam tu lunamaya. boring ah!

    fahmi tu dah ada gf sebab tu dia tak heran. silap la cewek2 indon.

    jupe tu nak pakai baju kecik berlaser bagai gi stadium...dia penah tgk bola ke sebelum ni? ekekeke!!!

    ReplyDelete
  11. tak kuasa nak layan minah fake tu :P

    Fahmi mmg hebat ..terus fofular
    satu malaya..huhu

    ReplyDelete
  12. Malaysia kalah aku tak kisah.
    Sebab piala dah dlm tangan.

    Tapi camna Liverpool boleh kalah.
    Dengan Wolves pulak tu.

    Aku rasa nak suruh aje mereka pinjam strikers dan keeper kita ke sana.

    ReplyDelete
  13. camereman indon miang, dah tak de kerja lain.

    ReplyDelete
  14. dengar cerita kamera asek fokus manohara?
    [sori. saya hala telinga je kt tv. mata hala ke laptop]
    haha

    ReplyDelete
  15. GB - rasanya Jupe tu cakap aja lebehhhhh..hihihi

    ReplyDelete
  16. DrZul - tak tau la apa jadi dgn Liverpool sekarang

    ReplyDelete
  17. Cik Ina - miang + camera =lethal combination

    ReplyDelete
  18. Tupaimerah - bak kata Cik Ina tu,cameraman Indon mianggggggg

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...