Thursday, December 2, 2010

Jom Gi New Zealand(kalau dapat)

Sudah pukul 11.40 malam, 2 December.
Aku masih tak tido, mengadap kompita.
Kenapa ?

Sebab ni:


Beria ia aku pulun nak grab tiket, ingat start pukul 12 am, 3 Dec, so tunggu lah..
Sekali ropa ropanya....start esok pagi kul 7am...huhuhu....

Dulu masa aku kat OZ, tak pernahnya nak sampai ke NZ ni..padahal dekat aja.

Sebenarnya aku tak suka nak berebut rebut online nak grab tiket murah ni. Korang pun tahu cabaran & dugaannya khennnn... Tapi sebab aku kurang duit, so buatlah cara kurang duit. :) Kalau aku dah jadik jutawan nanti, aku tak pandang dah AA, tak perlulah nak berebut rebut.Hehehe..



ps: 
Tiket kapal uncle tony ni tak semestinya murah kawan kawan.
Bulan 6 tu hari I went to Bali, naik MAS. Tiket lagi murah. Gunalah Get A Deal MAS. Yang ini pun kena  rajin riki...Berbaloi lah naik MAS, sebab dulu ke Bali naik AA, sampai NgurahRai poning kepalo den..

16 comments:

  1. salam...

    nak pergi................NZZZZZ..

    follow ur blog..

    ReplyDelete
  2. kadang² nampak murah, tapi nak masuk luggage tambah duit, nak dapat seat tambah duit, lama² cek kurang $10 je dari mas, heheh

    ReplyDelete
  3. huuu best nya kalo dapat g NZ. . sob sob

    ReplyDelete
  4. dapat tak???
    ada seat lebih, pass kat aku!

    ReplyDelete
  5. naik air asia ke NZ mesti sakit pinggang. hehe

    ReplyDelete
  6. dapat ke?

    mmg pun. tiket AA murah kalau book online wayyyyyy in advanced. kalau last minit mahai jugak.

    ReplyDelete
  7. sekamra rindu- salam..thanks for visiting my blog

    ReplyDelete
  8. KOG - itulah strategi perniagaan uncle tony..:)

    ReplyDelete
  9. Myaby - hari hari last, cubalah beli

    ReplyDelete
  10. h4ni3 --tak dappppppppppppppppat!!

    ReplyDelete
  11. GB -- tak dapattttttttttttttttt..:(

    ReplyDelete
  12. DrSinga -- nama epot kat Bali. glamour seantero dunia tuh Ngurah Rai ni..

    ReplyDelete
  13. pencacai alim - felda new zealand kan?

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...