Thursday, December 16, 2010

Family Day




Gambar ape tuh?
Tu la antara gambar2 masa family day(family sebelah wife aku) tahun lepas, buat kat PD.

Lusa, akan berlangsung family day 2010.
Venue: A Famosa Resort
Sat 18th - Mon 20th.

Ni kali kedua A Famosa di pilih sebagai venue.
1st time dulu, aku tak join, bizi keja.
This time, aku akan datang.

Eloklah tu..asyik kerja, kerja kerja...
Selagi belum tutup mata, asyik kerja..hehehe..
Dah hampir 6 bulan aku tak cuti rehat2..(exclude cuti Raya lah seminggu..hehehe)
Selalunya, every 3 months mesti aku bercuti..kalau tak ke luar, dalam negara pun layan.

Aktiviti biasa family day:
-makan, makan & makan..
-swiming, swiming & berendam...:)
-sukaneka
-anyam ketupat..:)

So, rasanya weekend nih aku tak sentuh computer rasanya..

29 comments:

  1. sentuh kamera je. bende wajib tuh..hikhikhik

    luscious nye ayam2 di atas....

    -GB-
    malas nak sign in email sendiri. hihihi

    ReplyDelete
  2. tak raya pun buat ketupat ye? ;)

    GB - awat la hang teruk sangat?

    ReplyDelete
  3. GB @ Aspirasi ---aikkk? hehehee...

    ReplyDelete
  4. KOG - bila makcik makcik berkumpul di tepi kolam renang, memang aktif menganyam ketupat...ngeeeee

    ReplyDelete
  5. gambar kat atas tu Desa Lagoon Residence, PD kan?

    ReplyDelete
  6. besarnya die potong ayam tu

    ayam quater kan tu? tak lama ke nak masak ayam besar2 tu?

    ReplyDelete
  7. 8th!!!!

    nak tunggu no10 lama sangat la daddy~~haha~

    *ayam panggang macamtu brapa lama nak masak~

    ReplyDelete
  8. Wahida--yer kot, saya tak ingat, sebab ipar yang booking kan..tapi katanya utk staf petronas punya..

    ReplyDelete
  9. Myaby-- miahahhaa...besar kan..memang lama giler nak masak,jenuh makan asap masa bbq ayam tu...salahkan tukang potongnya..

    ReplyDelete
  10. bujal X - ko insan kedua yang tanya pasal saiz ayam yang agak giant itu..hahaha..

    nanti aku buat pertanding jugak macam GB, no 8 dapat hadiah IPhone..:)

    ReplyDelete
  11. Yelah. Aku pun musykil pasal saiz ayam tu.
    Kalau guna microwave ke, oven ke, OK jugak...
    Pakai arang? Hmmmm....Jenuh nak tunggu.

    ReplyDelete
  12. Dah beli DSLR belum?
    60D best. Byk extra function.

    ReplyDelete
  13. ha ah..
    berjanggut nak nunggu peha gebu tu masak!!
    .
    .
    sokong 60D!!!
    (mau beli 2nd hand 450D..murraa..murra....??)

    ReplyDelete
  14. nak sewa 60D?
    ngehngehngeh... :D

    ReplyDelete
  15. daddy ziyyad: bercuti kat umah aje, membina badan yg x berapa nk membeso ni~

    haha.. hilang 5 kg dok s.alam.insyaAllah akan jadik 52 balik dok umah..

    ReplyDelete
  16. DaddyZiyyad..sesekali kan seronok dapat join family day..
    selamat bercuti..

    ReplyDelete
  17. syoknya cuti...

    pergilah bercuti..sian dgn family

    ReplyDelete
  18. Dr Zul - ayam tu, last2 kitaorang kena kerat lagi kecik2...hahaha..

    Belum beli lagi dslr..sebab tetiba bajet dah lari nak beli kereta pulak...:)

    ReplyDelete
  19. Dr Singa --mau tolak body 450D ka? pakailah 2 body mcm Dr Zul itewww...hahaha

    ReplyDelete
  20. Hani--sewa berapa ringgit sehari...miahahaha..

    ReplyDelete
  21. kak Erna --yup..tak sabar nak bercuti..nak berehat

    ReplyDelete
  22. Ati Masrif - dah siap tengok tentatif family day lagi semalam..hehehhe..

    ReplyDelete
  23. salam..

    wah sangat best menu tu....:)

    selamat berkumpul sesama family moga hubungan bertambah erat...

    ReplyDelete
  24. sekamar rindu - yep, cant wait to gather togede gede..hehehe

    ReplyDelete
  25. family day sronok bro...nk plak part main polo air..

    ReplyDelete
  26. pencacai --memang best..kumpul ramai2..main permaianan air

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...