Tuesday, December 21, 2010

Family Day 2010

18, 19 & 20th Dec berlangsunglah Family Day 2010 keluarga wife aku.
Bertempat di A Famosa Resort, kali ini hanya sebuah banglo aja yang di sewa. Tahun 2008 dulu sewa sampai dua, tapi last-last semua dok berkumpul ramai-ramai dalam sebuah rumah, buat rugi aja sewa sampai dua.


Selain makan,makan dan makan....pada jam 12 malam juga di adakan sambutan Besday bagi semua orang. Tu sebab ada dua bijik kek. :)

Gambar-gambar makanan yang lain, aku malas nak tepek. Banyak sangat makanan.Hahaha..

Aku rasa naik sekilo badan aku lepas gi family day nih.
Makan, tido, borak.

Yang muda, Ziyyad.

Yang paling senior..cayalah wan..comel gitu :)

15 comments:

  1. comel nya Ziyyad..cubit pipi ckit boleh?

    hehe

    ReplyDelete
  2. mak aiiiii...comel benar ziyyad neh...kalau saya ngandung sure saya nak tgk muka dia selalu...supaya putih melepak mcm dia... eheheh...

    ReplyDelete
  3. urghhhhhhhhh

    nenek tu cool! nak sainnnnnnnn. hehe. ziyyad comel gile. nak geget pipi die boleh. hahahaa

    ReplyDelete
  4. hahaha.. sure ker sekilo jer naik?
    cuba ambik timbang tu! ;)

    ReplyDelete
  5. zie - raya tahun depan Ziyyad kata dia nak collect duit raya dari kakak zie..

    ReplyDelete
  6. wahida - u dah ada 2 hero kan? My wife pun sedang pregnant 15 weeks...hope dpt heroin..hehehe

    ReplyDelete
  7. Myaby - nenek tu memang cool...kalau kitaorg ajak jalan2, dia set aje..heehheee

    ReplyDelete
  8. salam ziarah blog :)

    bagus uwan, sporting gitew :)

    ReplyDelete
  9. hani --errkkkkk..sekilo tu ikut firasat aku aja..wakakakaka

    ReplyDelete
  10. Mak Su - salam kenal...thanks menziarah...iyer, wan itu sangat sporting..

    ReplyDelete
  11. aloo..comel nya tok wan..uhh..uhh

    ziyyad lagi comel...ada mcm paknya tak..

    ReplyDelete
  12. Cool...meriah betul kalau semua family members datang ni...he..he..he..

    ReplyDelete
  13. Ati - daddynya lagi comel...wakakkaa..

    ReplyDelete
  14. gismo82 -lagi cool kalau ada dslr mantap to capture the moment...huhuu

    ReplyDelete
  15. Wan tu ada masuk acara kepit bola tak??
    .
    .
    kool lah Wan!!

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...