Tuesday, December 21, 2010

Family Day 2010 - Entri Bergambar

Ni entry bergambar. Tentang aktiviti di A Famosa. Layankan aje lah...hehehe


Ahli keluarga di bahagi 3, so ada 3 team untuk Games.
Game baling belon berisi air

Game masukkan gelung dalam kon

Game yang setiap tahun ada, Lari Bawak Bola PingPong Dalam Sudu

Ni pun game yang tiap tahun ada
Kepit bola..hahaha

Lumba berenang
Game best tiap2 tahun, sebab muka macam tepung gomak lepas tu...
Woiitt..tak aci cari pakai tangan
Finally, Nikon berjaya memenangi secara keseluruhan acara sukaneka ini..Tahun depan ada pasukan Canon pulak..hahaha

19 comments:

  1. mana aci ada yg main tipu! hahahaa!!!!

    ReplyDelete
  2. GB -stended lah tu..:)
    Suka suka aja...hadiah 1st place-3rd place, sama aja hampernya...

    ReplyDelete
  3. comelnya muka adik kakak sekalian ngan bedak kedai runcit!!

    gerunnya tengok kolam, kita fobia..sbb tu smp sudah x pandai2 berenang..haha

    ReplyDelete
  4. meriah!!
    so group yg menang dpt hadiah ape?
    apartment sebijik kat famosa???
    hehe

    ReplyDelete
  5. Meriah sungguh...sampai ada yg tak berbaju..he..he..he..

    ReplyDelete
  6. "jangan panggil kami sakai!"

    -kata orang asli di pedalaman pahang.

    abis la pakcik~~

    ReplyDelete
  7. Zie -swimming pool tu takdelah dalam mana pun, takat dada aje..tapi dalam lah utk budak2 tu..tu pasal boleh swimming gaya bebas..hehe

    ReplyDelete
  8. Ayin - tu pasal game cari gula dalam tepung tu kitaorang paling suka..suka tgk muka masing2 lepas tu..hehehe

    ReplyDelete
  9. Hani - dapat hamper aja...takde penaja nak bagi apartment..ngeeee

    ReplyDelete
  10. gismo - budak yang tak pakai baju tu, memang hobi dia tak pakai baju..muahahaha

    ReplyDelete
  11. Bujal X - jangan kau tak tahu, bahawa dua tahun berturut-turut (2008-2009) pasukan Sakai tu jadi juara...tahun ni baru Nikon pecah dominasi..hahahhaa

    ReplyDelete
  12. saya tak pandai berenang.
    rugi je.walaupun umah FIL kat tepi pantai.
    saya harap anak saya tak jadi macam saya.
    tapi potensi tu ada.
    dia takut nak pijak pasir........geli.

    ReplyDelete
  13. Syida--kena latih anak2 ni dari kecil..hantar mereka ke swimming class.

    ReplyDelete
  14. saya suka giler ngan game baling belon air tu...mesti happening kan masa tu?

    ReplyDelete
  15. wahida - yang bestnya bila belon tu pecah..

    ReplyDelete
  16. wah..best ni..!
    mengeratkan lagi tali silaturrahim...

    ReplyDelete
  17. yapperdah nama team Sakai..ptt x menang...miahahahha

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...