Wednesday, December 1, 2010

Di Mana Pizza Terbaekkk?


Ni namanya entry mengenang tempat makan yang best.
Tadi makan pizza hut for lunch.

6 bulan yang lepas, aku makan pizza hut juga, kat Kuta.
Pizza kat sana lagi sedap, banyak option yang menarik yang tiada di sini, dan slightly cheaper.
Pilihan air dia pun banyak.

Kalau kat sini, selain pizza hut, aku makan juga domino, dan pernah sekali try papa john.
Shakeys dah berkurun aku tak makan.

Apa lagi pizza yang best ye kawan2?
Pizza yang mak aku buat, or Fiza buat memang best, sebab boleh taruk pepperoni,cheese, minced meat banyak-banyak...ngeeeee...

Dah lapar balik.Dah la dah start hujan ni..huhuhu..patient pun tak masuk sangat petang ni.
Tu yang malas makan fast food tu.
Fast food, fast hungry, fast keluar duit, kalau selalu sangat makan, maybe fast mati..hihihi..



7 comments:

  1. shakeys ada lagi ke?
    kat mana ek?
    pizza dia sedap jugak.

    ReplyDelete
  2. wujud lagi ker shakeys?
    mcm dah lama jer tak jumpa
    pizza kat san francisco boleh tahan gak

    ReplyDelete
  3. eh,tetiba teringat dah lama rupanya sy x mkn pizza...buat sendiri lg best..bleh letak baaaannyaakkk cheese..hehe

    ReplyDelete
  4. GB--dah tak wujud ek?

    DrHani- soalan sama: dah tak wujud ke Shakeys? kuakuakua...

    en_me - dah rasa pizza mat turkey kat OZ?

    Zie - jom makan pizza..:)

    ReplyDelete
  5. alamak... i tutup blog la camniii! hehe

    ReplyDelete
  6. i salu makan piza hat je. tapi sesekali pekena dominos puas ati jugak. sbb piza die nipis, x rasa makan roti byk sgt. murah pun murah. hihi

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...