Monday, November 29, 2010

Wahai Penyokong Liverpool


Aku dedicate cafe ni kepada Dr Zul (zouldahanblog.blogspot.com) dan kepada semua warga penyokong Liverpool.
Dengan ucapan "Apa daaaaaa....kalah dengan Spurs semalam"..

Wakakaka...


ps: sumber gambar-Facebook rakan kepada rakan.

12 comments:

  1. restoren tu kat mana?

    penah jumpa restoren dgn theme MU kat puchong kalau tak silap.

    masa tu belum aktif blogging jadi tak snap gambo pulak. huu~

    ReplyDelete
  2. GB - tak pasti lak kat mana..kena belek balik FB kawan

    wahida --liverpool musuh ketat MU..muahaha

    ReplyDelete
  3. Laparpool belum jumpa lagik??
    .
    .
    walaupun aku tak suka bola..
    aku sokong Liverpool lah!!
    (sebab Liverpool musuh ketat MU yang disokong oleh semua lelaki di dalam rumah )

    ReplyDelete
  4. Hi Daddy Ziyyad, I was at PB's place noticed your callsign.
    Ha ha, I like that signboard.

    I used to cheer for 'Wolves' or Wolverhampton Wanderers.
    Pity we don't get to see English football where I am....miss watching the games.
    You keep well and have a nice day, best regards, Lee.

    ReplyDelete
  5. sib baik aku bkn sokong si liver tuh..hakhakhak

    ReplyDelete
  6. DZ, u got tagged for a task di blog saya, buat tauuu!

    ReplyDelete
  7. DrSinga - bersekutulah dgn lelaki2 di dalam rumah itu menjadi penyokong MU..muahahaha..

    Uncle Lee - thanks for visiting my blog. I guess the top 4 teams are the most supported team worldwide. To have a fan of wolves, or perhaps Stoke in Malaysia, is something rare, something extraordinary..:) Have a nice day too Uncle Lee.

    PencacaiAlim - so ko sokong siapa? Chelsea? hihihi

    ReplyDelete
  8. Dr sokong MU ek? Samalah kita. Dulu semalam kenduri besar. Lepas tengok game tu patut boleh pergi ke cafe ni hehehe

    ReplyDelete
  9. Bro YB, ye, saya kipas susah mati MU. Memang best tgk game Sabtu lepas kan, 7-1, dan tgk Chelsea seri.:)

    ReplyDelete
  10. Menang atau kalah, Liverpool akan tetap disokong.
    Saya kecewa Liverpool kalah.
    Tetapi lebih kecewa bila tengok gambar Alex Ferguson ketawa besar bila Chelsea kalah.

    Sedih...

    ReplyDelete
  11. DrZul-yeahh, itu semangat sebenar kipas-susah-mati.Menang atau kalah, sokongan tetap dihati.
    Moga Gerrard cepat sembuh.

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...