Tuesday, November 2, 2010

Di sini mulanya




Setiap benda ada permulaannya, begitulah juga dengan blog ini. Ini ialah secara rasminya, posting pertama blog ini.

Aku dah berkira kira lama sebenarnya nak buat blog sendiri. Asyik baca blog kawan-kawan aja, baca blog adik-adik ipar aku...

Aku sebenarnya lebih aktif melayan online forum, sampai aku jadi Moderator kat situ..haha...
Dan surfing ke pelbagai website yang aku suka.



Namun aku rasa aku perlu ada personal blog, sebagai tempat aku abadikan segala benda yang aku alami, rasai, melalui pemerhatian aku terhadap alam sekeliling, terhadap diri sendiri, dan juga keluarga.Jadinya, isi kandungan blog aku ni memang pelbagai/rojak campur/macam macam ada.

Lagipun aku banyak masa lapang, so bila aku dah busy, amat amat busy(kalau), mungkin terencat lah perjalanan blog ni agaknya. Kalau aku dah busy sangat nanti agaknya, aku akan letak signboard ni;



Aku harap aku akan sentiasa ber blog selagi hayat dikandung badan, dan anak cucu aku akan baca blog ini : )

6 comments:

  1. Selamat datang ke dunia blogging.
    Rajin2lah menulis dan update blog.
    Selain menghilangkan kebosanan,
    dapat berkongsi ilmu dengan rakan2 maya.

    ReplyDelete
  2. nanti saya letak link blog awak di blog saya.

    ReplyDelete
  3. was here..
    melawat 1st entry ddy zyd yg kewl,

    =]

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...