Thursday, November 11, 2010

Kerusi Baru Aku

Hari ni aku dapat kerusi baru, menggantikan kerusi lama yang dah usang.
Harapnya lepas ni, bila balik rumah, kuranglah sikit sakit pinggang aku.
Kalau ada bajet, maybe lepas ni aku nak letak kerusi yang siap ada electric massager ala ala Osim..hahaha..

Bukan aku aja yang ada kerusi baru, patient pun dapat.
Standard baik punya tu kerusi patient, macam kerusi kat restoren finedining  punya.
Harap patient patient aku tak menjahanamkan kerusi baru ini ya. 


No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...