Tuesday, November 30, 2010

El Clasico


Final whistle: Barcelona -5  Real Madrid - Telur

Selepas MU menang besar 7-1, semalam Barca benam Real 5-0 pulak dalam pertemuan El-Clasico..
Before match, semua pihak heboh pasal clash of Ronaldo vs Messi..last last dua dua tak score pun :)

Aku memang anti dgn Real Madrid, sebab dia hengat, dengan duit, dia boleh beli kejayaan? Dah berderet list player MU yang pindah ke Real, atas nama wang. Nistelrooy, Beckham, Ronaldo...kalau aku world class player, memang aku tak akan ke Real, baik aku join kelab Catalan tuh..muahaha..


Kalaulah kau main utk MU, terbaekkkk.

Aku tak mau cakap banyak, cuma aku terkilan..terkilan sebab tak tengok game ni aja. Game La Liga semua main pukul 2-3 pagi..jenuh la aku nak berjaga. Aku akan gigih berusaha malam ni carik replay kat Astro Sports.
Tak sia sia hang join Barca


Apa perasaan Jose Mourinho ? Muahahahaha...
Masih riak, masih arrogant, as usual : Mourinho Yang Arrogant Berkata:

7 comments:

  1. aarghhhh... keciwa.. pagi2 org dah buboh kat FB, petang baca N3 macam ni....

    ReplyDelete
  2. aku plak hangin ngn barca
    player arsenal dia da sapu
    kui2

    overmars
    henry
    hleb

    sok lusa cesc plak

    hohoho

    ReplyDelete
  3. GB - girls...bukan tgk bola, tapi tengok player yg hensem..hahaha..

    Ayin - bawak banyak bersabarrrr :)

    ReplyDelete
  4. alien -- fabregas tak akan ke Barca ..percayaaaalahhhhh :)

    ReplyDelete
  5. i dah flw u tapi kenapa i nye id xde gambar i. sob sob. T_T

    ReplyDelete
  6. Myaby- cuba u try tukar avatar..hehehe..

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...